Carmen Tănase, manechin la 61 de ani. „Am venit să prezint moda!”

De Unica.ro, pe

Carmen Tănase a participat recent la un eveniment monden și i-a lăsat pe toți cu gurile căscate când a acceptat provocarea să fie model pentru o prezentare de creații vestimentare. În vârstă de 61 de ani, actrița a urcat pe podium pe post de manechin.

Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.

Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat! – a declarat actrița în exclusivitate pentru Click!.

Carmen Tănase a mai spus că postura de manechin i se pare dificilă și nu oricine poate avea atitudinea demnă de podium.

Înainte de prezentare a început să mă ia cu tremurat. Este ceva foarte greu. Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac. Trebuie să ai în sânge chestia aceasta, trebuie să știi să pozezi. Este greu! Nu am repetat nimic acasă înainte de prezentare. Unde să repet acasă? În curte, prin iarbă? Unde? – a adăugat Carmen Tănase.

Citeşte şi: Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Fotografii de colecție cu Regina consoartă a Regatului Unit

Citeşte şi: Cristina Bâtlan și-a refăcut viața amoroasă la patru ani după divorț. „Iubesc și sunt iubită, iar asta e minunat!”

Citeşte şi: Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

Citeşte și: Dorian Popa, despre complexele din copilărie: „Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are

Actrița a căpătat notorietate în anii 2000 după ce a jucat în telenovele precum „Lacrimi de iubire”; Iubire ca-n filme; Inimă de țigan; Regina; State de România; Moștenirea; Pariu cu viața și Fructul oprit.

Carmen Tănase, manechin la 61 de ani. "Am venit să prezint moda!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc. Da, am avut perioade (n.red.: dificile din punct de vedere financiar). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune.

Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct! – a mărturisit  Carmen Tănase despre venitul ei, în podcastul găzduit de Lucian Viziru.

Carmen Tănase a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, debutând pe scena teatrului în 1982. Între 1984 și 1990, a fost repartizată la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, iar mai apoi s-a angajat la Teatrul Odeon din București.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!