Cosmin Natanticu și Maria, eliminați din competiția „Dancing on Ice – Vis în doi”

De Unica.ro, pe

Cele mai iubite povești au inspirat coregrafiile echipelor în cea de-a cincea ediție „Dancing on Ice – Vis în doi”. Cosmin Natanticu și Maria au părăsit competiția în urma duelului cu perechea formată din Ruby și Zsolt.

Cele mai îndrăgite personaje din poveștile „Aladin”, ”Rio”, „Mumble, cel mai tare dansator” (Happy Feet), ”Alice în Țara Minunilor”, „Frumoasa și Bestia” și „Regatul de Gheață” (Frozen) au prins viață seara trecută pe gheața „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, dar și Sore și Grațiano au făcut spectacol live pe patinoarul emisiunii în speranța de a impresiona juriul și publicul și de a merge mai departe în competiție.

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Ce au luat soldații ruși din Cernobîl când au părăsit centrala

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

Primele declarații oferite de Cosmin Natanticu și Maria după eliminare

Perechile Cosmin Natanticu – Maria și Ruby – Zsolt, ultimele două din clasamentul întocmit la sfârșitul serii, au intrat la duel fiind nevoiți astfel să mai susțină un dans de departajare. La finalul serii, echipa formată din Cosmin Natatnticu și Maria a părăsit competiția susținând seara trecută ultimul moment pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi.

Mă simt foarte câștigat. Nu credeam vreodată că îmi voi pune patinele în picioare, darămite să patinez. Îi mulțumesc Mariei pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine, pentru încurajările oferite și pentru tot ceea ce m-a învățat, a declarat Cosmin Natanticu.

A fost o experiență foarte frumoasă cu ajutorul căreia mi-am readus aminte cum este să concurezi într-o competiție de patinaj. Dancing on Ice – Vis în doi a fost și o mare provocare întrucât Cosmin a trebuit să învețe acest sport de la zero, dar cu toate acestea consider că am ajuns într-un moment destul de avansat în competiție, a adăugat Maria.

Astfel, din cele nouă echipe de la începutul competiției au rămas cinci care vor începe pregătirea pentru următoarea ediție tematică. Sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1, tema emisiunii va fi seară românească. În cea de-a șasea ediție, perechile rămase în competiție vor dansa pe cele mai cunoscute șlagăre românești ale tuturor timpurilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!