Copiii Oanei Matache au fost la Răzvan Miheț în weekend. „Este atât de simplu!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 10:06

Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana Matache în acest weekend. Fostul partener al Oanei a postat pe rețelele de socializare o poză cu Jessie și Bogdănel, în timp ce se aflau în mașină lui.

Chiar dacă a anunțat că s-a despărțit de Răzvan, Oana spune că a rămas în relații civilizate cu tatăl copiilor ei de dragul celor mici.

Oana Matache are acum o relație cu un alt bărbat

“Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru.”– a spus ea.

Copiii Oanei Matache au fost la Răzvan Miheț în weekend. "Este atât de simplu!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Citeşte şi: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, are un trecut traumatizant. „La 16 ani mi-am pierdut dantura și aproape viața!”

Sora Deliei Matache a confirmat în urmă cu o săptămână că s-a despărțit de cel care i-a fost soț timp de cinci ani. Oana Matache are acum o relație cu un alt bărbat, pe nume Radu Siffredi (28 de ani). Oana a explicat că i-a trebuit mult curaj pentru a ieși din relația toxică în care se afla, iar acum se simte împăcată cu decizia.

Vezi în GALERIA FOTO poza cu Jessie și Bogdănel în mașina tatălui lor

Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți

Oane Matache: „Este o experiență înspăimântătoare!”

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Este foarte obositor și este foarte multă anxietate și foarte multă frică.

Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta”, a mărturisit Oana Matache în mediul online.

Citeşte şi: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

Actualul partener al Oanei Matache este din Galați și este creator de conținut online. După ce relația lor a ieșit la iveală, Radu s-a confruntat cu un val de hate din partea multora care au spus că nu este destul de bun pentru a fi iubitul Oanei.

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă. M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show, dacă vreau să merg cu Oana. Nici nu o să le răspund…

Mă întreabă lumea dacă vreau să îmi dau cu părerea despre chestia asta. Let’s not… E o problemă serioasă. Este de c**** ca oamenii să mă judece după aparențe. Nu știți nimic despre mine, nu știți nimic despre finanțele mele, despre felul în care tratez o femeie… De unde știți voi prin ce trece Oana? Ce e mai bine pentru ea, prin ce trebuie să aleagă în viață? Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!

Citeşte şi: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

Și având în vedere că o femeie cu doi copii, atât de frumoasă precum Oana are încredere să stea cu mine… Cred că știu să tratez o femeie mai bine decât tine, cel din spatele camerei care îmi spui că nu ar trebui să fiu lângă acești doi copii, și că nu sunt în stare să fac asta, și că nu sunt bun pentru o astfel de femeie.

Aparent sunt bun. Și sunt mai mult decât credeși voi că sunt” – a spus Radu, deranjat de atitudinea unora, pe canalul său de streaming.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!