Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 03 martie 2023, 12:45

Oana Matache (31 de ani) se află în atenția publicului după ce a confirmat că s-a despărțit de soț și că a început o nouă relație cu un alt bărbat, Radu Siffredi.

Sora mai mică a  Deliei Matache a decis să divorțeze de Răzvan Miheț, după cinci ani de căsnicie și este acum implicată într-o altă poveste de dragoste. Oana are doi copii cu Miheț – o fată, Jessie și un băiat, Bogdan.

Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache?

Oana Matache a spus că relația cu fostul partener era una toxică și nu mai putea continua.

Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. "M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți.

(…) Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile” – a spus ea, în mediul online, în urmă cu câteva zile.

Noul iubit al surorii Deliei a terminat Facultatea de Actorie

Oana Matache are acum o relație cu Radu Siffredi. Bărbatul are 28 de ani, este din Galați și a terminat Facultatea de Actorie. Iubitul Oanei este editor video, stramer, influencer și creator de conținut.

Radu ține legătura cu internauții pe un canal de streaming și acolo a vorbit recent despre situația delicată în care se află din cauza impactului pe care divorțul Oanei l-a avut asupra publicului, dar și reacțiile negative ale oamenilor cu privire la relația lor.

Radu spune că i s-a reproșat că nu ar fi destul de bun pentru sora Deliei. Mai mult, el a primit și diverse jigniri cu privire la aspectul fizic. Iubitul Oanei a spus care este părerea lui sinceră despre cei care-l judecă.

Citeşte şi: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă. M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show, dacă vreau să merg cu Oana. Nici nu o să le răspund…

Radu Siffredi: „De unde știți voi prin ce trece Oana?”

Mă întreabă lumea dacă vreau să îmi dau cu părerea despre chestia asta. Let’s not… E o problemă serioasă. Este de c**** ca oamenii să mă judece după aparențe. Nu știți nimic despre mine, nu știți nimic despre finanțele mele, despre felul în care tratez o femeie…

De unde știți voi prin ce trece Oana? Ce e mai bine pentru ea, prin ce trebuie să aleagă în viață? Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Și având în vedere că o femeie cu doi copii, atât de frumoasă precum Oana are încredere să stea cu mine… Cred că știu să tratez o femeie mai bine decât tine, cel din spatele camerei care îmi spui că nu ar trebui să fiu lângă acești doi copii, și că nu sunt în stare să fac asta, și că nu sunt bun pentru o astfel de femeie.

„Ne-am învățat atât de bine unul pe altul. Și ne cunoaștem atât de bine!”

Aparent sunt bun. Și sunt mai mult decât credeși voi că sunt” – a spus Radu în mediul online.

Bărbatul a declarat că el și Oana au ceva cu totul special, iar el își dorea de mult s-și întemeieze o familie.

“(…) Mereu mi-am dorit chestia asta, de familie. Și Oana poate să-mi ofere asta. Și ne-am învățat atât de bine unul pe altul. Și ne cunoaștem atât de bine. Și comunicăm atât de bine. Adică, uitați-vă că nici măcar nu găsesc suficiente cuvinte să integrez chestia asta pe care o avem amândoi… Și voi reușiți să minimizați totul la “Ești urât. Nu ești destul de bun pentru Oana Matache”. “ – a adăugat el.

Radu a adus-o în discuție și pe mama Oanei, pe Gina Matache, care în ultimele zile și-a declarat nemulțumirea față de ralația lui cu fata sa cea mică. Iubitul Oanei a ținut să-I mulțumească Ginei că l-a făcut celebru peste noapte.

“Îi mulțumesc doamnei Gina Matache pentru că m-a făcut faimos în showbiz și m-a pus pe micile ecrane ale românilor.”

Foto – capturi video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!