Cine este și cum arată sora mai mare a lui Meghan Markle

De Amelia Matei pe
Atunci când Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători la Palatul Windsor, în mai 2018, va exista cel puțin un membru din familia fostei actrițe care nu va fi invitat: Samantha, sora vitregă a lui Meghan.

Samantha Markle, cunoscută și cu numele de Samantha Grant, este mai mare cu 17 ani decât Meghan.  Fost model și actriță, nu are cea mai bună relație cu viitoarea ducesă, cu atât mai mult cu cât aceasta pregătește o carte despre ambițiile sociale ale lui Meghan, cu titlul „The Diary of Princess Pushy’s Sister/ Jurnalul surorii unei prințese insistente“.

Samantha, în vârstă de 52 de ani, a declarat că a avut grijă de sora ei vitregă până la vârsta de 12 ani, dar apoi aceasta s-a îndepărtat de ea după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și a devenit dependentă de scaunul cu rotile, în 2008.

„Nu am simțit separarea până în momentul în care am ajuns în scaunul cu rotile. Hollywood-ul a schimbat-o. Cred că ambiția ei este să devină o prințesă”, a declarat Samantha pentru un tabloid de peste Ocean.

Oe lângă Samantha, Meghan mai are și un frate vitreg, pe Thomas Jr. (51), care nu a avut cuvinte la fel de grele la adresa logodnicei Prințului Harry, însă nici el nu este o figură tocmai potrivită la o eventuală masa cu familia regală. La începutul lui 2017, acesta a fost arestat după ce i-a pus pistolul la tâmplă iubitei sale, Darlene Blount, în timpul unei altercații.

Samantha Grant (53 de ani) și Thomas Markle Jr. (51 de ani) sunt frații vitregi din partea tatălui ai viitoarei soții a Prințului Harry. Înainte de căsătoria cu Doria Ragland, mama lui Meghan, Thomas Markle senior a mai fost căsătorit cu Roslyn, în perioada 1968-1976. Părinții lui Meghan au divorțat în 1988, când aceasta avea 6 ani.

Citește și – Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc atât de curând

Citește și – 8 lucruri pe care trebuie să le știi despre Meghan Markle, viitoarea Ducesă de Sussex

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro