Cine este și cum arată sora lui Kim Jong Un

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 aprilie 2020, 12:32
Kim Jong Un a devenit cunoscut de întreaga lume după ce a preluat conducerea Coreei de Nord. Însă nu același lucru se poate spune și despre sora acestuia, Kim Yo Jong, cea care se ocupă de imaginea fratelui ei și care, se poate spune, lucrează din umbră.

Potrivit People, Kim Yo Jong are în jur de 30 de ani, este căsătorită și se află la conducerea celui mai mare partid politic din Coreea de Nord. Tot ea este confidenta fratelui ei și omul de încredere al acestuia.

De asemenea, se așteaptă ca aceasta să preia conducerea țării în momentul în care Kim Jong Un va deceda.

Cine este Kim Yo Jong

Kim Yo Jong este cea mai mică dintre copiii lui Kim Jong Il și a apărut în public pentru prima dată la funeraliile tatălui ei, în 2011. Conform BBC, ea a fost preferata lui Jong Il, care o numea adesea „Prințesa Yo Jong” sau „Dulcea, dulcea Yo Jong”.

Cine este și cum arată sora lui Kim Jong Un

Mai târziu, ea a intrat în atenția publică după ce și-a reprezentat fratele la Olimpiadele de Iarnă 2018 din Pyeongchang, Coreea de Sud.

Kim Yo Jong s-a născut în Pyongyang, capitale Coreei de Nord, și a studiat la școala publică Liebefeld-Steinhölzli din Berna, aceeași școală unde a studiat și Kim Jong Un. În timpul petrecut în Elveția, ea era cunoscută sub numele de Pak Mi Hyang și chiar a luat lecții de balet înainte de a se întoarce în Coreea de Nord în anul 2000.

Vezi în Galeria FOTO cum arată sora lui Kim Jong Un.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!