Cine este primul soț al lui Brigitte Macron

De Erika Chivu, pe Ultimul update Marți, 12 septembrie 2017, 13:36
Când l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, elevul ei de numai 15 ani, prima doamnă a Franței era deja căsătorită și avea trei copii cu bancherul Andre-Louis Auziere.

Era profesoară și ducea o viață normală alături de Andre-Louis și de cei trei copii ai lor, Sebastien, Laurence and Tiphaine.

Soțul ei, născut în Camerun în 1951, și-a petrecut primii cinci ani de viață în fosta colonie franceză, unde lucra tatăl lui. Pe Brigitte, mai tânără decât el cu doi ani, a cunoscut-o în Franța. S-au căsătorit în iunie 1974 și s-au stabilit în orașul Strasbourg.

Cine este primul soț al lui Brigitte Macron

În 1975 s-a născut ptimul lor copil, Sebastien. În 1977, Brigitte a născut al doilea copil, pe Laurence. Tot în 1977 se năștea al doilea soț al ei, Emmanuel Macron.

După câțiva ani de căsnicie, Brigitte și Andre-Louis au deci să se întoarcă la Amiens, orașul natal al femeii. Aici s-a născut în 1984, cel de-al treilea copil al lor.

In 1993, a avut loc întâlnirea dintre Brigitte și Emmanuel. Ea era profesoară, el era elevul ei. Cel mai probabil, viața de familie nu îi aducea fericirea lui Brigitte, motiv pentru care a început să se gândească tot mai mult la elevul ei… Divorțul dintre Brigitte și Andre-Louis s-a pronunțat abia în 2006. La nici doi ani, Brigitte, într-o rochie albă, s-a căsătorit civil cu Emmanuel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!