Cine este cântărețul de la Backstreet Boys, acuzat de viol de o fană. „Am autism şi paralizie cerebrală, dar cred că nimic nu m-a rănit mai mult”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 16:08

Unul dintre membrii grupului american Backstreet Boys a fost acuzat că a violat o fană în timpul unui turneu din 2001. Femeia, diagnosticată cu autism, a afirmat că acesta a violat-o pe când avea 17 ani.

Nick Carter a fost dat în judecată de presupusa victimă, care are acum 39 de ani. Femeia susține că artistul ar fi obligat-o să întrețină relații intime după ce Nick Carter  a remarcat-o stând la coadă pentru autografe. 

Nick Carter, acuzat de viol de o fană

Shannon Ruth a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc în California că a depus o plângere cu privire la un viol comis de cântăreţ înaintea unui concert ce avut loc la Tacoma, în statul american Washington.

Cine este cântărețul de la Backstreet Boys, acuzat de viol de o fanăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„Deşi sunt diagnosticată cu autism şi trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a rănit mai mult în viaţa mea decât ceea ce mi-a făcut Nick Carter”, a declarat femeia în lacrimi.

Potrivit avocatului femeii, după ce i-a cerut un autograf, starul a invitat-o într-un autobuz al trupei, unde i-a oferit o băutură cu un „gust ciudat”, prezentată ca fiind un „suc VIP”. După ce a băut sucul, Carter a dus-o pe tânără în toaleta autobuzului, unde i-a ordonat acesteia să întreţină un raport sexual oral.

Avocatul femeii a mai spus că artistul a „împins-o pe patul” din spatele autobuzului „şi a violat-o, în pofida protestelor ei”. Vedeta, acum în vârstă de 42 de ani, a numit-o apoi „o târfuliţă înapoiată” pe care „nimeni nu ar crede-o” dacă ar denunţa faptele.

Nick Carter neagă acuzațiile

Nick Carter a negat acuzațiile prin intermediul avocatului său. Michael Holtz, a decrat pentru Fox News Digital că presupusa victimă este manipulată pentru a face astfel de acuzații.

„Această acuzație despre un incident care s-ar fi petrecut cu mai bine de 20 de ani în urmă nu este numai lipsit de merit din punct de vedere legal, ci neadevărat în întregime”, a mai declarat avocatul cântărețului.

Citește și: Aaron Carter a murit la vârsta de 34 de ani. Era fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys

A mai fost acuzat de viol și în 2017

Nick Carter a mai fost acuzat de viol și în 2017 de către cântăreaţa americană Melissa Schuman. Și în acest caz, Carter a negat faptele, iar procuratura din Los Angeles nu l-a urmărit penal deoarece faptele denunţate s-au prescris.

Show-ul TV, retras din grilă de cei de la ABC

„A Very Backstreet Holiday”, show-ul special filmat pentru perioadă Crăciunuluiy, nu va mai fi difuzat pe ABC. Potrivit celor de la Variety, postul de televiziune american a decis să retragă show-ul filmat acum o lună în Los Angeles, după ce cântărețul a fost acuzat că a violat o fană acum 21 de ani.

Show-ul special urma să fie difuzat de către cei de la ABC pe data de 14 decembrie. A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter și Kevin Richardson, cei cinci membrii ai formației, au fost filmați în timp ce interpretau hiturile de pe cel de-al zecelea album al lor, „A Very Backstreet Christmas”. Iar acum cei de la ABC au decis să anuleze difuzarea.

Sursa Foto: Instagram/Captură ABC News

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!