Christian Bale este hotărât să renunțe la transformările fizice severe: „Moartea m-a privit în față”

De Ioana Tătaru pe
Actorul Christian Bale este renumit pentru transformările sale fizice, la care a fost suspus pentru anumite roluri, pe care acesta le-a interpretat. Actorul a decis că va renunța la modificările corporale severe, deoarece „moartea l-a privit în față”, relatează Press Association, potrivit Agerpress.

Christian Bale a decis să înceteze cu fluctuațiile de greutate

Actorul din „The Dark Knight” este din nou de nerecunocut, după ce s-a îngrășat câteva kilograme pentru cel mai recent rol al său din filmul „Vice”, însă a decis că aceste fluctuații de greutate trebuie să înceteze. În trecut, Christian a luat mai multe kilograme în plus pentru rolurile din filmele „American Hustle” și „The Big Short” și a slăbit extrem de mult, până a ajuns la greutatea de 57 de kilograme pentru rolul din „The Machinist”.

Într-un interviu publicat în Suday Times, Christian Bale a dezvăluit că nu mai este de acord cu aceste transformări: „Nu pot continua să fac asta. Chiar nu mai pot. Moartea m-a privit în față”

Datorită rolului din „Vice”, actorul Christian Bale a câștigat la începutul luni ianuarie cel de-al doilea Glob de Aur din cariera sa, impunându-se la categoria „cel mai bun actor într-un film – comedie/musical. Starul a câștigat un Glob de Aur și în 2011 cu rolul secundar din filmul „The Fighter”.

Sursa: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență