Celebritățile care au dat stresul din Capitală pe viața la țară: „Parcă sunt cu 10 ani mai tânăr”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 23 februarie 2023, 11:29

Au trăit tot timpul în lumina refectoarelor, dar la un moment dat și-au dorit o schimbare. Așa au ajuns să se îndepărteze de mirajul Capitalei și să se retragă cu cățel și purcel într-o căsuță de la țară.

Oreste, Florin Călinescu, Dan Bordeianu și Carmen Tănase sunt doar câteva dintre vedetele care au ales schimbarea când nimeni nu se aștepta. Acum se bucură de o viață din care nu lipsesc produsele bio și se laudă că au scăpat de stres.

Oreste a investit 60.000 de euro într-o casă la țară

Oreste a fugit la țară cu toată familia și a ridicat în curtea socrilor săi o vilă. Fostul prezentator  a vândut apartamentul din București cu 60.000 de euro și a investit totul în noua casă. Oreste se bucură acum de trei camere la parter și două camere semimansardate.
“Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb! Când s-a născut nepotul meu, Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi, să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, spune fostul prezentator TV pe o rețea de socializare.

Dan BordeianuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Oreste se bucură acum de numeroase beneficii și se simte cu 10 ani mai tânăr. 

“Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale.

Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt cu 10 ani mai tânăr”, adaugă Oreste.

Florin Călinescu

Florin Călinescu are fermă cu animale

Florin Călinescu a dat viața agitată din Capitală pe o casă la țară. Realizatorul s-a mutat în casa părinților din județul Argeș, comuna Babana, unde are o fermă cu animale. „Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele”, a spus Călinescu pentru Click.

Florin duce dorul colegilor, dar nu se mai vede la Românii au talent. „Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, adaugă el.

Dan Bordeianu s-a mutat în casa moștenită de la tatăl său

Dan Bordeianu s-a mutat cu familia la Brăneşti, acolo unde tatăl său deținea o casă. După acest episod, actorul și-a schimbat imaginea cu care ne obișnuise. Acum poartă barbă și pare apăsat de griji.

„Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, mărturisea actorul pentru Formula As.

Carmen Tănase a căutat timp de șase luni o casă la țară

Carmen Tănase s-a mutat la țară la dorința fiului său. Actrița a căutat șase luni o casă care să i se potrivească. Cei doi au ajuns acum să locuiască împreună, deși Tudor se mutase din casa părintească atunci când avea 18 ani.

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea îmi luam un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel.

Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela simplu, firesc, normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, spunea Carmen Tănase în podcastul lui Mihai Morar.

Actrița e mulțumită acum de alegerea făcută. „Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni mișto”, a mai povestit actrița.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!