Cei mai influenţi artişti în 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ashton Kutcher 

  
Cunoscut pentru rolul Michael Kelso din sitcomul „That ’70s Show/Show-ul anilor ’70”, Ashton Kutcher şi-a câştigat notorietatea mai nou, odată cu spaima vedetelor, prin emisiunea „Punk’d” (Păcălit), creată şi produsă de el. 
   
Cu o serie de roluri cunoscute, revista Time îl clasează pe locul şapte pentru că actorul este primul utilizator de pe Twitter cu peste un milion de „adepţi”, reuşind să depăşească până şi postul de televiziune CNN. 
  
Din 16 aprilie 2009, Kutcher, căsătorit cu actriţa Demi Moore, este aşadar cel mai urmărit utilizator al reţelei de microblogging Twitter.  
  
Tot aici actorul îşi anunţă şi donaţiile. Ultima dată, acesta a donat 100.000 de dolari pentru combaterea malariei.  

Taylor Swift

  
La doar 19 ani, Taylor Swift este probabil cel mai recent exemplu al ascensiunii rapide, atât în topurile muzicale cât şi în cele financiare. 
Cântăreaţa de pop-country deţine deja o avere estimată la 18 milioane de dolari, fiind clasată pe locul 69 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni în 2009.  
Primele două albume „Taylor Swift” (2006) şi „Fearless” (2008) s-au vândut în peste cinci milioane de exemplare în toată lumea.  
  
Tânăra cântăreaţă cochetează în acelaşi timp şi cu actoria, fiind cunoscută în roluri precum Hannah Montana sau Samantha Kenny din filmul „Valentine’s Day/ Ziua îndrăgostiţilor”. 
    

Patrick Harris 

  
Serialul „Doogie Howser, M.D” îi aduce lui Patrick Harris rolul care îl propulsează definitiv în lumea filmului. Pentru interpretarea sa remarcabilă, la numai 15 ani, Neil Patrick Harris va primi şi o nominalizare la Globul de Aur. 
În 2005, apare într-un alt sitcom de succes, „How I Met Your Mother/Cum am întâlnit-o pe mama ta„, unde îl interpretează pe Barney Stinson, un rol care i se potriveşte mănuşă.  
Nu doar un actor bun, dar şi un prezentator carismatic, Harris a reuşit să surprindă publicul, deschizând seara Oscar din acest an cu un spectacol – musical impresionant. 
În anul 2006 Neil Patrick Harris şi-a recunoscut orietarea sexuală, declarând că este homosexual şi „îşi trăieşte viaţa la maxim.” 

Carlton Cuse şi Damon Lindelof

  
Producătorii executivi ai celui mai urmărit serial de televiziune din ultimii ani – „Lost” – Carlton Cuse şi Damon Lindelof se află pe locul 10 în topul celor mai influente personalităţi ale acestui an.  
Cu un succes nesperat, „Lost” a înregistrat o medie de 15,5 milioane de telespectatori pe episod, fiind nominalizat cel mai bun serial dramatic al anului 2005. 
  
Pentru că nu îi dădeau şanse, chiar înaintea difuzării primului episod, Lloyd Braun a fost concediat de către directorii ABC, pe motiv că permisese dezvoltarea unui proiect atât de costisitor şi de riscant. Cu toate acestea, show-ul a ajutat ABC să îşi revină dintr-o perioadă îndelungată de decădere.  
Serialul a câştigat numeroase premii importante, precum şi un Emmy în 2005.  

Foto: NorthFoto

  
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2