Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (42 de ani) și soțul ei Răzvan Săndulescu s-au căsătorit civil în anul 2017. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (3 ani) și Vlad Ioan (1 an). Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a vorbit despre un incident foarte neplăcut.

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

„Vreau să vă povestesc ce am pățit pentru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare.

E dințișorul lui de lapte. Abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară”, a dezvăluit prezentatoarea.

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

„Am fost cu el la medic și lucrurile stau bine. Trebuie doar să revenim peste o lună la control”, a mai spus Simona Gherghe. Prezentatoarea TV și-a dorit să vorbească despre acest incident nefericit pentru a liniști mămicile care au trecut prin așa ceva.

Cum se înțeleg copiii prezentatoarei TV?

„Îmi vine să râd, când îmi amintesc de primele luni cu ei doi. N-aș fi crezut că vor fi și momente cu atâta iubire. Ana a fost extrem de geloasă, când s-a născut Vlad. Iar eu plângeam în hohote, neputincioasă că nu-i puteam alina suferința.

Își acoperea ochișorii cu mâinile, de fiecare dată când îl vedea la sânul meu. Iar eu mă simțeam vinovată… Am înțeles, mai târziu, cât de greu i-a fost să îl accepte, să vadă că ea e la fel de iubită, că Vlad nu i-a luat locul în inimile noastre.

Acum, știe că mami are „două inimi” și că îi iubește în mod egal pe puii ei. Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa. Pentru că știu că se iubesc, se caută, că au nevoie unul de altul.

Că pentru ei, viața așa e: împreună! Iar pentru mine, cel mai frumos lucru pe pământul ăsta e să fiu #mamădedoi ♥️”, a scris vedeta recent în mediul online în dreptul unei fotografii în care Ana și Vlad se îmbrățișează.

Foto: Instagram

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!