Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 13:29

Iulia Albu (40 de ani) este mama unei fiice, Mikaela, în vârstă de 12 ani, din fostul mariaj cu designerul Mihai Albu (59 de ani). Iulia și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. Recent, fashion editorul a spus ce o oprește să devină mamă pentru a doua oară.

Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

„Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic. (…) Deci nu mai pot, vreau și eu. Îmi doresc un copil, dar… e un mare dar. Nu pot pentru că nu am fost cerută în căsătorie. Uite, nu am inel aici. (…) Încă nu am”, a declarat Iulia, în cadrul emisiunii „I.A. cu Stil”, potrivit Spynews.

„Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60”, mai spunea în ianuarie 2022, pentru OK! Magazine.

Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

„Mă văd îmbrăcată (n.red.: din nou) în rochie de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață”, mai declara creatoarea de modă anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu. Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Mihai Albu

Cum arată Iulia Albu nemachiată. „Ai evoluat superb!”

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Iulia Albu își dorește o nuntă restrânsă

„Ah, este o discuție foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranță, în momentul în care ne vom căsători, vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”, a mai spus Iulia pentru OK! Magazine.

Cum a cucerit-o Mike?

„În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. (…) A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, spunea Iulia în trecut, pentru VIVA!.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar, ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunțe la această pasiune și a lucrat foarte mult în publicitate și marketing”, a adăugat. Bărbatul a renunțat la Marea Britanie pentru a locui cu Iulia în România.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!