Ce mesaj emoționant i-a transmis Gina Pistol lui Smiley de ziua lui de naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 16:28
Astăzi, 27 iulie 2020, este ziua lui Smiley. Artistul împlinește 37 de ani și cu această ocazie iubita lui, Gina Pistol, i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj scurt, dar extrem de emoționant. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, dar multă vreme au preferat să-și păstreze viața intimă doar pentru ei, departe de ochii lumii.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Artistul a făcut primele dezvăluiri despre relația cu prezentatoare TV în numărul de octombrie 2019 al Revistei Unica. De atunci, cei doi nu s-au mai ascuns și au început să publice fotografii cu ei și să-și dezvăluie sentimentele în mediul online, spre bucuria fanilor.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Gina Pistol lui Smiley de ziua lui de naștere

De ziua lui de naștere, Gina Pistol i-a făcut o surpriză iubitul ei și a postat o fotografie în care apar împreună pe malul mării, însoțită de o declarație de dragoste care spune multe.

„Imi esti tot! La multi ani!” – i-a transmis vedeta lui Smiley. 

Citește și: EXCLUSIV. Gina Pistol, adevărul despre inelul pe care îl poartă pe deget

Relația dintre Gina Pistol și Smiley a devenit și mai puternică pe perioada izolării, când au petrecut mai mult timp unul cu celălalt, lucru care este destul de dificil în mod normal, din cauza programului încărcat pe care-l au.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!