Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona. „Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți”

De Unica.ro, pe

Din anul 2013, Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea, alături de care are un fiu, David, în vârstă de 5 ani. Din prima căsnicie cu Alina Crăciun (acum Laufer), Jorge mai are o fată, Karina, în vârstă de 13 ani. La rândul ei, dintr-o relație anterioară, Ramona are o fiică, Ilinca, în vârstă de 19 ani.

Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona. „Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți”

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Jorge a dezvăluit că anul 2022 este „magic” pentru familia lui.

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe special pentru că eu fac 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, a mărturisit Jorge.

Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona. „Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți”

Despre diferența de vârstă de 10 ani dintre el și soția lui, solistul a spus: „Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Jorge, Karina

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: «Haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin»”, mai spunea Jorge în septembrie 2020, pentru Click!.

„Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a mai spus artistul atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!