Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 11:57

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) au semnat un contract prenupțial, așa cum se întâmplă în cazul multor cupluri celebre înainte de a ajunge la altar. Acordul semnat a atras atenția presei mondene internaționale deoarece are o clauză sexuală, impusă chiar de cântăreață. Potrivit publicației American Post, una dintre condițiile impuse de Jennifer Lopez în contract pentru Ben Affleck este întreținerea relațiilor intime de cel puțin patru ori pe săptămână.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cântăreața și actorul s-au logodit pe 10 aprilie, după ce au redevenit un cuplu anul trecut. Jennifer și Ben au mai fost logodiți în 2002, dar au anulat nunta și s-au despărțit. Câtăreața a primit din partea actorului un inel de logodnă superb, cu un diamant verde, în valoare de 5 milioane de dolari. Artista a anunțat în mediul online că a fost cerută în căsătorie de Affleck, postând un clip scurt în care își arată inelul primit.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, cu fiica cea mică la spital de Paște. „Noi suntem niște părinți extrem de responsabili”

Citeşte şi: Adda, noi dezvăluiri despre simptomele bolii de care suferă: „Erupții, oboseală mare, nu puteam respira, paralizii”

Citeşte şi: Ioana Voicu a născut prematur: „Am ajuns de urgență la spital”

Citeşte şi: Delia, în ipostaze provocatoare, fără sutien, pe Instagram. Cum au reacționat fanii

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony, cu care are doi copii – gemenii Emme și Max (14 ani). Ben Affleck a mai trecut și el printr-o căsnicie cu actrița Jennifer Garner, cu care are trei copii – Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Affleck s-a despărțit de Garner în 2015.

Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!