Cătălin Zmărăndescu, pe mâinile medicilor la „Survivor România”. „Am avut o săptămână destul de dificilă”

De Unica.ro, pe

Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza condițiilor nefavorabile, lipsa hranei, efortul fizic, frigul, dar și a faptului că a dat totul pe traseu și, cu toate acestea, echipa sa a pierdut, fostul boxer a ajuns pe mâinile medicilor.

Cătălin Zmărăndescu, pe mâinile medicilor la „Survivor România”. „Am avut o săptămână destul de dificilă”

Înainte de Consiliu, medicul a sosit în tabăra Faimoșilor pentru a-l trata. În timp ce era condus la ambulanță, Cătălin și-a liniștit coechipierii. „Sunt bine, nu am nimic!”, a mărturisit.

În timp ce i se administra tratamentul, însă, fostul sportiv a admis că s-a confruntat cu o stare de leșin. „Mi s-au înfundat foarte tare urechile și aveam o stare de leșin”, a explicat Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu Survivor România

Ajuns la Consiliul de exil, faimosul a fost întrebat de gazda show-ului, Daniel Pavel, cum se simte. Zmărăndescu a explicat că epuizarea, dar și lipsa hranei și-au spus cuvântul.

„Am avut o săptămână destul de dificilă. M-am deshidratat foarte tare. Faptul că am stat în soare, dar și solicitarea fizică de pe traseu… am avut câteva momente în care chiar nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Știu doar că m-am trezit oarecum în ambulanță, dar o să-mi revin, nu asta este problema. Au mai fost săptămâni în care m-am accidentat pe traseu și am făcut tot posibilul să fie bine. Momentan sunt OK”, a declarat fostul sportiv.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după „Survivor România” 2022

Emil Rengle, despre experiența Survivor România 2022: „Leșinul face parte din programul tău”

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu: „Sper ca la următorul joc să fiu și mai bine”

„Sper ca la următorul joc să fiu și mai bine. E un lucru care i se poate întâmpla oricui. Asta este, îți mai fuge preșul de sub picioare, fără voia ta. Îmi cer scuze față de colegii mei, pentru că n-ar fi trebuit să mă vadă pe mine niciunul în situația asta. Suntem oameni, experimentăm stări pe care nu ne-am gândit vreodată că o să le avem. Lipsa hranei, lipsa vitaminizării nu țin cont de cât de puternic sau de cât de slab este omul”, a mai spus.

„Am luat decizia să las deoparte stresul și stările care nu-mi fac bine, să încerc să mă consum mai puțin pentru eșecuri, deși sunt conștient că asta va fi foarte greu. Sunt un om care pune suflet în tot ceea ce face și în tot ceea ce-l înconjoară. În fine, o să-mi revin. Stați liniștiți, nu scăpați de mine. De mine nu scăpați!”, le-a mai spus Cătălin coechipierilor săi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!