Cătălin Moroșanu i-a găsit o casă băiatului din Iași care a mers călare la maternitate

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 15:50
În urmă cu câteva săptămâni un tânăr din Iași a devenit viral pe internet după ce s-a dus la maternitate călare. Sergiu Ciobotariu a povestit atunci că nu și-a permis să ia un alt mijloc de transport și trebuia să ajungă la maternitate, la copilul lui nou-născut și la soția sa, pentru a-i duce ceva de mâncare.

Emoționat de povestea tânărului ieșean, Cătălin Moroșanu a promis că îi va face rost acestuia de o casă. Zis și făcut. A reușit să strângă suma de 42.600 de euro, bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu și familiei sale o casă.

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii”, a scris sportivul pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu el și familia tânărului ieșean.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ. Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul”, a continuat Moroșanu.

Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași. Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare”, a povestit Cătălin Moroșanu.

De asemenea, sportivul a precizat că lui Sergiu i-au rămas bani pentru a începe o viață nouă, alături de familia sa.

Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți. În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni Sergiu vă mulțumește din suflet!„, a scris Moroșanu pe pagina de socializare.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!