Carmen Brumă, secretul relației de peste 20 de ani cu Mircea Badea

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 10:11

Carmen Brumă (43 de ani) are o relație cu Mircea Badea (47 de ani) de peste 20 de ani. Cei doi au împreună un băiat, Vlad, în vârstă de 7 ani.

Carmen a vorbit recent despre infidelitate și a explicat că ea nu este genul de femeie posesivă care să-și controleze partenerul de viață în mod constant pentru a se asigura că nu este înșelată.

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice ”Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb ”Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Gabriela Oțil a născut. Prima poză cu fiul ei și al matinalului de la Antena 1

Citeşte şi: Ce a făcut Zanni cu banii câștigați la „Survivor România 2021”: „Este oficial! Vă mulțumesc!”

Citeşte şi: Jack Nicholson ar suferi de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

Citeşte şi: Larisa Udilă, recuperare dificilă după operația de cezariană. „Simt o durere destul de puternică”

Deși formează un cuplu din anul 2000, cei doi nu își doresc să se căsătorească.

Iubita lui Mircea Badea spunea într-un interviu mai vechi că o relație de lungă durată dintre doi oameni nu constă în formalități, deci nu se poate pune problema, în cazul ei și al prezentatorului de la Antena 3, de mariaj.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, dezvăluia Carmen, acum câțiva ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!