Jack Nicholson ar suferi de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 11 septembrie 2021, 02:45

Jack Nicholson (84 de ani), unul dintre actorii legendari ai Hollywood-ului, nu a mai avut apariții publice de mai bine de un an. Marele actor locuiește în conacul său din Beverly Hills, California, și prietenii săi apropiați se tem că starul ar suferi de demență.

Jack Nicholson, cel mai nominalizat actor din istorie (cu 12 nominalizări la Oscar – opt pentru cel mai bun actor în rol principal și 4 pentru rolurile secundare), are cinci copii cu cinci femei diferite: Jennifer Nicholson (58 de ani) din mariajul cu Sandra Knight, singura femeie cu care s-a căsătorit, mariajul lor destrămându-se în 1968; Caleb James Goddard (51 de ani) cu Susan Anspach; Honey Hollman (40 de ani) cu supermodelul danez Winnie Hollman; Lorraine Nicholson (31 de ani) și Ray Nischolson (29 de ani) cu Rebecca Broussard.

Vedeta este mai apropiată de Lorraine și Ray, cei doi fiind adesea surprinși în compania tatălui lor.

Surse din aturajul lui Nicholson spun că prietenii, familia, dar și apropiații sunt îngrijorați de starea sa de sănătate.

„Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut. Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”, a dezvăluit un apropiat al actorului, potrivit presei internaționale.

În 2018, Nicholson a fost nevoit să renunțe la cariera de actor din cauza unor probleme cu „pierderile de memorie”.

„Există un motiv simplu în spatele deciziei sale (nr.r – de a se retrage din actorie): pierderea memoriei. Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”, spune a la momentul respectiv o sursă din aturajul vedetei.

Jack Nicholson ar suferi de demență: "Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!"

Citeşte şi: Jack Nicholson, de nerecunoscut, într-o apariție rară în public

Jack Nicholson are în palmaresul său trei premii Oscar câștigate – două pentru cel mai bun actor în peliculele „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și „Mai bine nu se poate” și unul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul „Cuvinte de alint”din 1983. Nicholson a interpretat roluri memorabile în peste 45 de producții cinematografice și va rămâne în istoria filmului pentru geniul său actoricesc.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!