Când își vor boteza Lili Sandu și Silviu Țolu fiul?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 19 octombrie 2020, 15:21

În data de 10 august a anului acesta, Lili Sandu (41 de ani) a devenit mama unui fiu, Thomas Jay. Acesta este primul copil al actriței cu logodnicul ei, modelul Silviu Țolu (28 de ani).

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Lili a vorbit despre botezul fiului ei, dar și despre cum s-a schimbat viața ei și a lui Silviu de când au devenit părinți.

Când își vor boteza Lili Sandu și Silviu Țolu fiul?

„Ne-am gândit și la botez. Se va întâmpla cam în vreo 2-3 săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea.

Când își vor boteza Lili Sandu și Silviu Țolu fiul?

Ar fi și petrecerea că ne dorim să fim cu prietenii, cu toți prietenii. Dar vrem să botezăm copilașul și petrecerea să o facem undeva în vară când totul se va termina cu pandemia.

Avem și nași, niște oameni pe care îi respectăm și la care ținem foarte mult și abia aștept momentul acela. O să-i aflați. E o perioadă frumoasă.

Mă bucur să mă întorc pe un platou de televiziune. Nu știu dacă voi mai face asta prea curând pentru că sunt bine și mă încarcă așa de mult Thomas”, a declarat Lili.

Întrebată de Adela cum s-a schimbat relația dintre ea și Silviu de când au devenit părinți, Lili a mai dezvăluit: „Ne mai certăm.

Mai avem momente în care unul zice ceva, altul zice altceva. E normal. Nu suntem perfecți. Important este că ne susținem foarte mult”.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu?

Cuplul nu se ferește să vorbească despre începutul poveștii lor de dragoste și nici să dezvăluie care este secretul unei relații fericite.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut.

Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, spunea Silviu, în urmă cu ceva timp.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Foto: Instagram

Citește și:

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Cum se simt Viviana Sposub și George Burcea după infectarea cu noul coronavirus?

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro