Bunica Ginei Pistol, dezvăluiri despre copilăria vedetei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 14:50

Gina Pistol (40 de ani) este astăzi o femeie fericită și împlinită pe toate planurile. Gina are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă alături de partenerul ei de viață, Smiley (38 de ani) și de rodul iubirii lor, micuța Josephine (5 luni). Cu toate acestea, viața nu a fost mereu lipsită de probleme pentru prezentatoarea TV. Bunica paternă a Ginei Pistol a povestit în urmă cu ceva timp cum a avut grijă de vedetă în primii săi ani de viață.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale, Pitești) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-său a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, mărturisea bunica Ginei, potrivit libertatea.ro.

Bunica Ginei Pistol, dezvăluiri despre copilăria vedetei

Aceasta a adăugat că Gina are în prezent o relație bună cu tatăl ei, Emil Pistol.

“Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica vedetei de televiziune.

Citeşte şi: Ce mănâncă Gina Pistol în perioada alăptării pentru a nu se îngrășa

Citeşte şi: Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

Citeşte şi: Mihai Bendeac, ironii la adresa lui Florin Călinescu după anunțarea noului proiect în televiziune

Citeşte şi: Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

Gina Pistol, despre viața de mămică: “Mă declar o femeie fericită”

La scurt timp după nașterea fetiței ei și a lui Smiley, Gina Pistol a povestit în mediul online cum este viața de proaspătă mămică. Vedeta a mărturisit că primele două săptămâni au fost cele mai grele, dar acum, se poate declara o femeie și o mămică fericită.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu. Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!