Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 octombrie 2022, 13:19

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. La patru luni de la nuntă, artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui.

Bubu Cernea a povestit că a cunoscut-o pe actrița Elena Mogîldea în 2017 și s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. Fiul Crinei Mardare a mărturisit că a simțit faptul că ea este femeia vieții lui și nu a ezitat să-i spună și ei.

Cum s-au cunoscut Bubu Cernea și Elena Mogîldea

Cu Elena m-am cunoscut în anul 2017 (…) În momentul în care a intrat pe ușă eu m-am pierdut cu totul și nu m-am mai putut concentra la nimic, a fost (știu, clișeu), dar chiar a fost dragoste la prima vedere, o voce din capul meu mi-a spus: EA E!!!!!. Atunci m-am ridicat de la tobe (repet, nu o văzusem niciodată, nu mă văzuse niciodată) și m-am dus la ea și i-am spus: Bună, eu sunt Bubu Cernea, ești incredibil de frumoasă, tu vei fi soția mea. O nebunie! a mărturisit artistul într-un interviu pentru Libertatea.

„Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Bubu Cernea a dezvăluit și cum a reușit să o cucerească pe actriță.

Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

A rămas mască, evident că a râs și a zis: mda, bine. În fine, și a început cursa pentru cucerire, care a durat aproape 6-7 luni. Abia după aceste luni am început să ne tatonăm și, culmea, de ziua mea, în ianuarie 2018, am început să ieșim și să începem aventura vieții noastre de care mă bucur enorm în fiecare zi. Am ajuns în punctul în care ea este totul pentru mine și nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături. O iubesc enorm de mult, a mai spus producătorul muzical de la „Vocea României”.

Citește și: Un nutriționist de la Harvard a dezvăluit ce efecte are asupra creierului complexul de vitamine B

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Cine are grijă de fetele Andreei Bălan cât ea e plecată la concerte. „Mamei îi e teamă să doarmă singură în vilă cu Ella și Clara”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Bubu Cernea, despre cererea în căsătorie: „Am plâns amândoi”

Și cererea în căsătorie a fost una extrem de specială. Artistul a organizat totul în cel mai mic detaliu, pentru ca iubita lui să se bucure de un moment de neuitat.

Cererea în căsătorie, da, a fost foarte emoționantă pentru amândoi. S-a întâmplat la hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, din Poiana Brașov, într-un igloo, lângă lacul care era înghețat. (…) Îmi aduc aminte că eram foarte nerăbdător să îi văd reacția și să pun întrebarea și eram la fel de curios cum voi specula momentul pentru că, teoretic, eram la o cină, dar a fost foarte frumos și când s-a așteptat mai puțin, pac, am căzut în genunchi și am pus întrebarea: Vrei să fii soția mea? Și asta a fost, am plâns amândoi, fiind și cu finii noștri, Ana Vera și Alex Mihailov care ne-au fost alături în acest moment special și ne-am distrat până dimineața, a mai povestit bateristul.

„M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din întreaga lume”

Bubu Cernea și Elena Mogîldea, actrița care interpretează rolul Giei în serialul „Adela”, s-au căsătorit civil în data de 9 iunie, în cadrul unui eveniment intim, la care au participat familia și prietenii apropiați.

Evenimentul a fost unul intim, într-o locație superbă, în mijlocul naturii. Tinerii căsătoriți au avut alături atât familia, cât și prietenii apropiați. Printre invitați s-au numărat mai multe vedete, cum ar fi Cristina Ciobănașu, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, Irina Rimes, Alina Eremia.

Pe rețelele de socializare, Bubu Cernea a publicat un mesaj de mulțumire pentru cei care au fost prezenți la cununia civilă și la petrecere.

M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din întreaga lume. Te iubesc până la capătul galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară! a scris atunci artistul.

Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții!
A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături!, a scris și Elena în dreptul unor fotografii de la cununia civilă.

Mesajul Crinei Mardare după căsătoria fiului ei

Bubu Cernea este fiul Crinei Mardare şi al lui Mişu Cernea, de la căror nume se leagă istoria trupei rock Sfinx Experience. După căsătoria civilă a fiului ei, artista le-a transmis tinerilor căsătoriți un mesaj extrem de emoționant.

Acest weekend a fost unul cu totul și cu totul special. Am avut bucuria să fiu alături de copiii mei dragi în unul dintre cele mai importante momente pentru ei. Bubu Cernea și Elena Mogîldea, voi știti deja tot ce simt eu pentru voi și faptul că vă doresc toată bucuria din lume, să vă iubiți cum ați făcut-o și până acum, să rămâneți mereu îndrăgostiți unul de celălalt și de viață. Vă iubesc și sunt mereu aici pentru voi!, a scris pe Instagram Crina Mardare, profa de muzică de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!