BREAKING NEWS: Sergiu Nicolaescu, operat de peritonită la Elias

De Diana Zagrean, pe

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost operat de peritonită, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, intervenţia chirurgicală decurgând fără incidente, a anunţat unitatea sanitară.
Sergiu Nicolaescu a fost internat din nou miercuri, la Spitalul Elias. După o noapte petrecută în spital, doctorii au pus diagnosticul pacientului: are o afecţiune digestivă cronică cunoscută.
„Intervenţia chirurgicală a fost impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Elias, citat de Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.
„Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor”, a precizat sursa citată.
Regizorul Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Elias din Capitală pentru o afecţiune digestivă cronică şi medicii nu au de gând să îl opereze. Conducerea Elias a precizat: „Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă «Elias» pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzator”.
Senatorul PSD Sergiu Nicolaescu s-a despărţit acum ceva timp de colegii săi din Senat cu un discurs emoţionant. El a precizat că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.
„Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite”, a spus, atunci, regizorul, potrivit Libertatea.ro.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!