Bianca Rus, probleme grave de sănătate din cauza slăbitului excesiv: „Acum țin regim de îngrășare!”

Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 11:44

În 2019, cântăreața Bianca Rus a reușit performanța de a slăbi peste 60 de kilograme. După o operație de micșorare a stomacului și adoptarea unui nou stil de alimentație și de viață, Bianca a scăpat de obezitate, transformându-se într-o persoană normoponderală. Artista dezvăluia acum ceva timp că a reușit să-și tonifice pielea prin antrenamente fizice intense, fără a apela la bisturiu.

“După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea. Eu nu mi-am tăiat pielea, în afară de operația de micșorare a stomacului și de un plus de volum la buze, eu nu am alte operații. Nu a fost cazul, am fost foarte ambițioasă, am muncit foarte mult”, povestea Bianca Rus, acum câțiva ani, potrivit wowbiz.ro.

Au trecut trei ani de la marea transformare a Biancăi și pentru că a trecut prin multe prea multe restricții alimentare, artista se confruntă acum cu probleme serioase de sănătate.

Bianca Rus, probleme grave de sănătate din cauza slăbitului excesiv: „Acum țin regim de îngrășare!”

Citeşte şi: Carmen Brumă, secretul relației de peste 20 de ani cu Mircea Badea

Citeşte şi: Gabriela Oțil a născut. Prima poză cu fiul ei și al matinalului de la Antena 1

Citeşte şi: Actrița Kathryn Prescott, operată de urgență după ce a fost lovită de o betonieră în timp ce trecea strada

Citeşte şi: Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

”Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Mai mult, Bianca este nevoită acum să se îngrașe, așa că ține un regim recomandat de medic pentru a mai pune câteva kilograme pe ea.

”Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am vzăut că am o anemie severă, cu o hmoglobină de 7, pierdere de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea. Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv”, a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!