Bărbații faimoși de pe „lista” lui Theo Rose. „Dintre actori… Știu că nu am șanse să ajung la el, dar îmi place!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 noiembrie 2022, 00:27

Theo Rose a acceptat provocarea lui Mihai Bobonete de a spune ce actori celebri îi plac.

Artista, în vârstă de 25 de ani, a fost invitată în emisiunea online “Da, bravo!”, moderată de actorul și comediantul Mihai Bobonete, iar acolo a trecut printr-o provocare la care se aștepta mai puțin. Artista a fost întrebată ce bărbați celebri i-ar plăcea să fie “morți” după ea. Excluzându-l, bineînțeles, pe iubitul și viitorul tătic al copilului ei, actorul și regizorul Anghel Damian (31 de ani).

Spune-mi ce bărbați, din țară sau din lume, ți-ar plăcea să-ți ofere „un trandafir”? Ce fel de bărbat ai vrea să fie mort după tine? George Clooney, Brad Pitt, Marius Țeicu…? E vreun bărbat din showbiz care să-ți placă? – a întrebat-o Mihai Bobonete.

Răspunsul artistei a fost prompt, fără ezitare – “Cum ce bărbat? Gagicul meu îmi place!”

Bărbații faimoși de pe "lista" lui Theo Rose. "Dintre actori... Știu că nu am șanse să ajung la el, dar îmi place!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Lasă-l pe el. Vorbim de alții. Ai vreun actor preferat, care să te facă să ți se ridice părul pe tine? – a continuat Bobonete.

Din start nu am șanse la ei… Da, îmi place Johnny Depp. Dar nu mi se ridică părul… știu că nu am nicio șansă să ajung la el! – a răspuns Theo.

„Cine crezi că e material de soț bun?”

Bobonete a fost curios să afle și care sunt actorii preferați din serialul “Las Fierbinți”, în care joacă și el.

Să luăm așa – pe mine, pe Mihai (n.r. – Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți) și pe Costi (n.r. – Costi Diță aka Giani în serial). Care dintre noi trei crezi că e material de soț bun?

Theo Rose: Costi, cred.

M. Bobonete: Care dintre noi trei este bărbatul cu care să faci dragoste animalică?

Theo Rose (râde): Stai să mă uit bine la tine. Ce zodie ești? Tu!

„Și de luat pe o insula pustie, că se descurcă la de toate?” – a mai întrebat-o Bobonete. Iar răspunsul artistei a fost “Mihai”. „Da, deci ne-ai dat la fiecare câte ceva, cum ar veni” – i-a replicat actorul.

Theo Rose, însărcinată la patru luni de relație cu Anghel Damian

Artista a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil la jumătatea lunii noiembrie.

Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel…sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții – a spus Theo pe Instagram.

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „Facem și nuntă, și copii, facem de toate”

Citeşte şi: Theo Rose, într-un portret superb realizat de Tudor Chirilă. Totul s-a întâmplat într-o pauză la Vocea României

Citeşte şi: Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artistei

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. „Nu e nici prima, nici ultima”

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara acestui an. Relația dintre cei doi ar fi început pe platourile de filmare ale serialului “Clanul”, de la Pro TV. Înainte de a-l întâlni pe Damian, Theo a fost cuplată cu nepotul lui Nea Mărin, dansatorul Alex Leonte. Relația dintre artistă și dansator a luat sfârșit după patru ani.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut – a declarat Alex Leonte, la începutul lunii august.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!