Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „Facem și nuntă, și copii, facem de toate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 09:51

Theo Rose (25 ani) a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Anghel Damian. Artista a afirmat că s-au mutat împreună și lucrurile merg foarte bine între ei.

Invitată în podcastul „Da, Bravo” al lui Mihai Bobonete, Theo Rose a povestit că lucrurile evoluează frumos între ea și Anghel Damian, cu care are o relație de câteva luni. Artista a precizat că s-au mutat împreună și că deși au multe proiecte, se întâlnesc în fiecare seară acasă.

Anunțul făcut de Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „E băiat bun”

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, a afirmat că iubitul ei este „băiat bun”.

Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „Facem și nuntă, și copii, facem de toate”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„E băiat bun, învăț multe lucruri de la el. E de la admirație până la dragoste. Îmi place de el”, i-a spus artista lui Mihai Bobonete.

Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: „Facem și nuntă, și copii, facem de toate”

De asemenea, ea a mărturisit că petrec foarte mult timp împreună, ținând cont de faptul că lucrează la proiectul „Clanul” pe care Anghel Damian îl regizează.

„Suntem împreună pe platouri la „Clanul”. Și ne vedem seara acasă”, a spus Theo Rose, întrebată dacă au timp unul pentru celălalt.

De asemenea, cântăreața, care este însărcinată în primul trimestru, a spus, mai în glumă, mai în serios, că urmează și nunta.

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, i-a zis Theo Rose lui Mihai Bobonete.

Artista a confirmat sarcina: „Da, este adevărat”

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri privind faptul că este însărcinată cu Anghel Damian, Theo Rose a confirmat informația.

„Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel… sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus cântăreața într-un InstaStory.

De asemenea, Anghel Damian a dezvăluit că se simte emoționat pentru că va deveni tată.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a afirmat actorul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Theo Rose.

Sursă foto: Captură Youtube, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!