Bar Refaeli, un celebru top-model israelian, condamnată la 9 luni de muncă în folosul comunității. Ce acuzații i s-au adus

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 septembrie 2020, 13:34
Bar Refaeli a fost condamnată de un tribunal din Tel Aviv la 9 luni de muncă în folosul comunității după ce a fost găsită vinovată pentru fraudă fiscală. Mama ei a primit pedeapsa cu închisoarea în același dosar. 

Bar Refaeli și mama acesteia, Tzipi, au fost găsite vinovate pentru fraudă fiscală și vor fi nevoite să respecte decizia judecătorilor. Celebrul top-model israelian a primit 9 luni de muncă în folosul comunității, în timp ce mama ei a fost condamnată la 16 luni de închisoare.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

De ce au fost acuzate Bar Refaeli și mama sa

Bar Refaeli, în vârstă de 35 de ani, nu a declarat veniturile de circa 8.000.000 de euro, dobândite în perioada 2009 – 2012. Potrivit declarațiilor sale, în cea mai mare parte a acelei perioade nu a avut reşedinţa în Israel, însă tribunalul a constatat contrariul. Mama modelului ar fi înregistrat în mod fraudulos apartamentele fiicei sale sub alte nume.

Bar Refaeli, un celebru top-model israelian, condamnată la 9 luni de muncă în folosul comunității. Ce acuzații i s-au adus

Potrivit unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, Bar şi Tzipi Refaeli vor trebui să plătească fiecare o amendă de 610.000 de euro.

La fel ca și fiica sa, Tzipi, născută Levin, a fost în tinerețea ei un model de succes israelian. Aceasta va trebui să se prezinte la penitenciarul de femei Neveh Tirza, la sud-est de Tel Aviv, pe 21 septembrie, până cel târziu la ora 10:00 a.m.

Nu ar fi prima oară când Bar Refaeli ar fi avea astfel de probleme. Se pare că aceasta a primit cadouri scumpe, cum ar fi apartamente de lux, pe care le-a înregistrat pe numele rudelor sale, pentru a scăpa de plata impozitelor. În 2015, top-modelul avea o avere estimată la 20 de milionae de dolari, potrivit Libertatea.ro.

Cine este Bar Refaeli

Fotomodel și ocazional actriță, Bar Refaeli s-a remarcat în 2007, când a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated. În 2012 a fost cotată pe locul #1 în topul „Hot 100” al revistei Maxim. În 2013, ea a găzduit primul sezon al showului The X Factor Israel, iar în 2019 a fost una dintre prezentatoarele competiţiei muzicale Eurovision.

Citește și: Leonardo DiCaprio și-a recunoscut oficial relația cu Camilla Morrone

Aceasta a început o relație cu actorul Leonardo DiCaprio în 2005, dar cei doi s-au despărțit în 2009. Cei doi ar fi reluat legătura în 2010, însă în 2011 au anunțat că s-au separat definitiv și vor rămâne prieteni. În 2015, Refaeli  s-a măritat cu un om de afaceri israelian, Adi Ezra și au împreună trei copii: două fetițe, Liv, de 4 ani, Elle, de 3 ani, și un băiețel, David, în vârstă de 6 luni. Modelul ar fi avut o relație și cu fostul fotbalist român Adrian Mutu.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!