Anghel Damian le-a implicat și pe Theo Rose, și pe Lia Bugnar în același proiect. „Suntem la foc continuu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 16:19

Anghel Damian (32 de ani) este momentan în atenția presei mondene după confirmarea relației cu Theo Rose (25 de ani). Cei doi au recunoscut public că sunt un cuplu, după ce Theo s-a despărțit de fostul iubit, nepotul lui Nea Mărin, dansatorul Alex Leonte.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut – a declarat Anghel Damian, pentru cancan.ro.

Anghel Damian lucrează în perioada aceasta la un proiect nou, de mare amploare – serialul “Clanul”, de la Pro TV. Damian este producător, regizor și scenarist în acest proiect. Iubita lui, Theo Rose face și ea parte din distribuția serialului, unde interpretează pesonajul “Vera”.

Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian, acum câteva săptămâni, potrivit ego.ro.

Citeşte şi: Serena Williams a anunțat că se retrage din tenis după US Open 2022

Citeşte şi: Nepoata Oliviei Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale actriței înainte de deces

Citeşte şi: Bodo și-a retras băieții de la un club sportiv din cauza unor poze indecente postate pe grupul de WhatsApp al părinților

Citeşte şi: EXCLUSIV. Alessandra Stoicescu a spus care este secretul siluetei sale. Jurnalista se află în vacanță cu familia în Mykonos

Surpriza este că Anghel Damian interacționează în producerea serialului și cu fosta lui iubită, Lia Bugnar (52 de ani), cu care a avut o relație amoroasă ce a durat nouă ani. De data aceasta, Lia Bugnar nu profesează pe post de actriță, ci de scenarist.

Anghel Damian le-a implicat și pe Theo Rose, și Lia Bugner, în același proiect. "Suntem la foc continuu!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Da, este scenarist al serialului şi nu o veţi vedea în vreun rol. În acest fel îţi dedici existenţa acestui proiect altfel decât dacă ai juca în el. Atunci când eşti actor într-un proiect tendinţa de a fi subiectiv ar fi mult mai mare, fiind obligat să gândeşti prin prisma personajului tău. Când eşti scenarist şi regizor trebuie să ţii partea tuturor şi este o muncă care e conflictuală şi am avut experienţa asta la serialul „Vlad” – a dezvăluit Anghel Damian, potrivit click.ro.

Cu toate că în proiect sunt implicate și fosta iubită, și actuala, Anghel Damian spune că nu există probleme sau conflicte și echipa este în armonie.

Este foarte bine. Am trecut de jumătatea filmărilor. Echipa e foarte în armonie, suntem la foc continuu. În toată agitaţia asta am ajuns să fim un mecanism foarte funcţional şi o familie care se iubeşte şi se acceptă. 

Decizia alegerii echipei care lucrează la “Clanul” a fost a lui:

Eu am fost delegat cu responsabilitatea de a alege actorii în final. Bineînțeles, alături de echipă. Sincer, am ales cei mai potriviți actori pentru serial. Eu cred foarte tare că un actor complet e un actor care joacă și teatru și film. (…) Fiind vorba de un serial unde personajele sunt foarte «cărnoase» și ne apropiem mai degrabă de personaje din zona de teatru, unde ai complexitate mare, e nevoie de experiența aia de teatru. E nevoie de «greutatea» aia ca să poți să interpretezi asemenea personaje.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!