EXCLUSIV. Alessandra Stoicescu a spus care este secretul siluetei sale. Jurnalista se află în vacanță cu familia în Mykonos

De Adelina Duinea, pe

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, se află alături de fiica lor, Sara Maria Francesca, în vacanță în Mykonos. Deși mulți părinți se tem să meargă cu cei mici în vacanțe, mai ales în destinații îndepărtate, jurnalista și soțul ei nu au considerat niciodată acest lucru o provocare.

EXCLUSIV. Alessandra Stoicescu a spus care este secretul siluetei sale. Jurnalista se află în vacanță cu familia în Mykonos

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele. Fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta”, a declarat prezentatoarea TV.

În aprilie anul acesta, Alessandra, Sergiu și Sara au bifat o altă destinație idilică, Seychelles, cu ocazia aniversării de 46 de ani a jurnalistei.

„În vara asta, însă, am decis că e timpul pentru o provocare și am ales Mykonos pentru o săptămână. O insulă splendidă, cu un vibe aparte, cu peisaje impresionante și căsuțe albe, dar cunoscută mai mult pentru viața de noapte vibrantă. Noi nici când eram doi nu alegeam pentru vacanță locuri cu viață de noapte dar… cum ar fi viața fără provocări? Așa că am pornit la drum”, a continuat.

Alessandra Stoicescu: „Mykonos este o locație perfectă și pentru familii”

În ciuda reputației sale, insula grecească s-a dovedit a fi locația perfectă pentru familia prezentatoarei.

„Am descoperit că Mykonos este o locație perfectă și pentru familii. Sara s-a împrietenit încă din prima zi cu patru copii la piscină, iar facilitățile, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți, sunt perfecte. Mai mult, am ajuns în doar câteva ore din București în Mykonos, fără probleme legate de fusul orar, cu Sara în perfectă stare de distracție încă din prima clipă, dar… departe de zona de cluburi 😉, într-un hotel de unde poți să nici nu ieși o săptămână, pentru că ai de toate. Piscină mică pentru copii, mare pentru noi, plajă privată, acces la mare, lounge superb cu o priveliște uluitoare, totul într-un design unic, în perfectă armonie cu natura, practic tot ce aveam nevoie pentru câteva zile de relaxare”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alessandra Stoicescu, aniversare de vis în Seychelles! Prezentatoarea TV a împlinit 46 de ani

Citește și: VIDEO. Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

„Am ieșit cu barca în larg, am vizitat orașul cu străduțele înguste și căsuțele albe, bisericile cu acoperiș albastru ca cerul senin de Mykonos și vom reveni cu siguranță pe această insulă splendidă unde am avut parte de atâtea surprize fantastice în familie”, a completat.

Alessandra ne-a mai dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta suplă și tonifiată.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă… Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele :)”, ne-a mai declarat jurnalista.

Foto: Arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter