Bodo și-a retras băieții de la un club sportiv din cauza unor poze indecente postate pe grupul de WhatsApp al părinților

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 12:39

În timpul pandemiei, solistul trupei Proconsul, Bodo, pe numele real Bogdan Marin, s-a mutat cu familia la țară, în localitatea Dobrești, județul Argeș.

Bodo, soția sa, Loredana, și cei doi băieți ai lor, Dani și Filip, au părăsit Bucureștiul pentru o zonă liniștită, fără trafic și aglomerație, unde aerul este mult mai curat.

Acolo, Bodo și-a înscris copiii la un club de fotbal cu renume, însă a fost nevoit să-i retragă la scut timp din cauza unor poze indecente trimise pe grupul de WhatsApp al părinților.

Bodo și-a retras băieții de la un club sportiv din cauza unor poze indecente postate pe grupul de WhatsApp al părințilorIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Dani și Filip au jucat fotbal la Academia ,,Mircea Rădulescu”, în Voluntari. Mutându-ne, am încercat să dăm băieții la o echipă de fotbal din Pitești, cu renume, cu nume… în fine, nu contează. Așa am intrat noi în grupul părinților, pe WhatsApp și primește nevastă-mea niște poze porno pe grupul părinților. Ia uite, prietene, ce am aici: henț-careu direct!

Și atunci am spus penalty, cartonaș roșu echipa și am luat copiii repede de acolo. Dacă pe grupul părinților e așa, atunci e nasol. Am retras copiii de acolo”, a povestit Bodo, pentru click.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Alessandra Stoicescu a spus care este secretul siluetei sale. Jurnalista se află în vacanță cu familia în Mykonos

Citeşte şi: Ce este vasculita, boala cu care s-a luptat actorul Ashton Kutcher. „Mi-am pierdut vederea, auzul și echilibrul”

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, ținta unui val de critici în online, după naștere. „Prea mult alint și băgare de seamă”

Citeşte şi: Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

După această situație neplăcută prin care a trecut, artistul a găsit un alt club sportiv pentru Dani și Filip și se data aceasta a avut noroc.

„Acum, ca părinte, sunt mega liniștit. Filip și Dani sunt înscriși la un club care se află mai aproape de casă, se află în Topoloveni. Este o echipă care s-a înființat de 4 ani și au rezultate foarte bune, iar antrenorul echipei și președintele.

Apreciez că își dă foarte mult interesul, copiii sunt legitimați, au vizite medicale, sunt disciplinați și vin să facă performanță. Totodată, am întâlnit o echipă de părinți extraordinari de bună, care își învață copiii să respecte principiile fairplayului și încurajează echipa adversă când pierde. Nu sunt animozități, nu sunt răutăți. Eu am făcut un imn pentru echipă, pe care-l interpretez chiar eu – a adăugat Bodo.

Băieții solistului de la Proconsul au antrenamente de trei ori pe săptămână și sunt pasionați de fotbal.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!