Angelica Stoican împlinește 73 de ani. Povestea de dragoste interzisă trăită de cântăreață: „S-a născut Niculina și s-a iscat vâlvătaia!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 00:14

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Angelica Stoican împlinește onorabila vârstă de 73 de ani. Marea doamnă a muzicii populare românești, ce a reprezentat atâția ani cu bucurie și mândrie Oltenia, are o poveste de viață impresionantă.

Îndrăgita cântăreață și-a găsit marea dragoste în adolescență, pe când era în clasa a VII-a, și s-a îndrăgostit de profesorul de limba română. La momentul respectiv, profesorul era căsătorit și, ulterior, avea să devină tatăl Niculinei Stoican.

Angelica Stoican, poveste de viață impresionantă. Cântăreața împlinește 73 de ani

Angelica Stoican a povestit în cadrul unui interviu mai vechi cum a început povestea ei de iubire cu profesorul. Cântăreața a spus că, deși nu știa la vârsta aceea ce este dragostea, avea o atracție indiscutabilă, platonică față de profesorul de română. Iar el nutrea aceleași sentimente.

Povestea de dragoste interzisă a Angelicăi Stoican. "S-a născut Niculina și s-a iscat vâtlvătaia!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„El mi-a fost profesor de literatură. Din clasa a VII-a a început povestea… era un om foarte moral, nu avea ieșiri, dar pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el. Nu știam eu ce e dragostea, era ceva platonic, îmi scria poezii, scrisori. Apoi am plecat la liceu unde îmi făceau și alți băieți curte dar eu simțeam că sufletul meu este aprins, era păcat să dau naștere la alte legături” – i-a dezvăluit Angelica Stoican, regretatului Aurelian Preda, acum câțiva ani.

„A fost o dragoste sfântă!”

Deși era căsătorit, profesorul nu avea copii și i-a spus Angelicăi că își dorește o relație serioasă, dar acest lucru nu se va putea întâmpla între ei din cauza diferenței prea mari de vârstă. Cei doi s-au apropiat mai mult după liceu.

El mă și prinsese într-o mreajă pentru că mi-a spus că nu are copii și are gânduri serioase, că nutrește un sentiment deosebit dar știe că nu are acest drept pentru că diferența de vârstă e prea mare. Eu n-am fost de acord.

A fost o dragoste sfântă! El pusese la cale să se despartă de soția lui cu care nu avea copii. Eu aveam remușcare în sufletul meu dar nu puteam să mă opun sufletului. Cât am fost în liceu, nu a făcut niciun pas, doar scrisori și plimbări.

Citeşte şi: Niculina Stoican a vorbit despre infidelitatea soțului, după 30 de ani de căsnicie. „Am primit telefoane: «Știi, soțul tău mă iubește!»”

Citeşte şi: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația regretatului artist cu solista Niculina Stoican

Citeşte şi: Lovitură dură pentru cântăreaţa Niculina Stoican

Citeşte şi: Niculina Stoican, în lacrimi despre Petrică Mîțu Stoian: „Noi vorbeam foarte multe”

„S-a născut Niculina și s-a iscat vâlvătaia!”

Așa cum era de așteptat, în vremurile respective, părinții Angelicăi, Eugenia și Nicolae Stoican, nu au fost de acord cu relația artistei. Însă în timp ce ei se opuneau legăturii dintre cei doi, Angelica a rămas însărcinată cu Niculina. Venirea pe lume a fiicei Angelicăi a iscat un adevărat scandal la momentul respectiv, iar familia profesorului, dar și alți oameni, au cerut demiterea lui din învățământ.

S-a născut Niculina și s-a iscat vâlvătaia! Soția și toate neamurile lui, procurori, judecători, oameni în securitate, au făcut memoriu să-l dea afară din învățământ. Au venit inspectorii la școală să dăm cu subsemnatul amândoi – a mai povestit artista, citată de starpopular.ro.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Rudele profesorului au pus presiune pe Angelica și i-au sugerat să facă un test de paternitate în cazul Niculinei.

Eu am avut încredere în el toată viață! Am suferit pentru că nu i-am găsit niciodată acestui om despre care să zic că mi-a făcut ceva. Când am venit pentru analizele fetiței, la București, am început să plâng pentru că eram foarte singură. El venise cu toate neamurile, niciodată nu-l lăsau singur, dar la analize nu avea voie să între decât el cu mine.

Familia profesorului l-a ținut departe de fiica sa, care după ce a crescut a încercat să-l caute, dar fără rezultat. Niculina nu a putut merge nici la înmormântarea tatălui său din cauza soției acestuia.

Niculina Stoican nu a vorbit niciodată cu tatăl ei natural

În urmă cu câțiva ani, Niculina Stoican a dezvăluit că nu a luat niciodată legătura cu tatăl său natural, lucru pe care îl regretă și acum.

Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea.

Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune. Mama a fost capabilă să trăiască un moment din viaţa ei în care concepţiile erau altfel decât sunt acum în societatea noastră. Tatăl meu natural nici nu a apărut în viaţa mea – a povestit fiica Angelicăi Stoian, potrivit aceleiași surse.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!