Niculina Stoican a vorbit despre infidelitatea soțului, după 30 de ani de căsnicie. „Am primit telefoane: «Știi, soțul tău mă iubește!»”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 noiembrie 2022, 15:18

Niculina Stoican este căsătorită cu soțul ei, Vasile Stănescu, de peste 30 de ani. Dar relația dintre ei nu a fost mereu fericită, cei doi confruntându-se într-un anumit punct cu unele obstacole. În vârstă de 51 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară a povestit că a fost înșelată de soțul ei în trecut. Cu toate acestea, ea a trecut peste infidelități, și-a iertat soțul și acum îl iubește ca în prima zi.

Niculina și Vasile au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 28 de ani. Prin prisma carierei, Niculina Stoican este adesea nevoită să lipsească mult de acasă, pentru a-și onora cântările, iar acest lucru devine o încercare pentru o relație de cuplu. Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu care este secretul unui mariaj fericit.

Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care este și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el – a spus Niculina Stoican, la Etno TV, potrivit cancan.ro.

Cântăreața spune că a fost înșelată de soț, ba mai mult, a fost contactată telefonic de amanta acestuia. Niculina a precizat că nu este o femeie geloasă, deoarece a știut mereu că femeile l-au plăcut pe soțul ei.

Niculina Stoican a vorbit despre infidelitatea soțului, după 30 de ani de căsnicie. "Am primit telefoane: «Știi, soțul tău mă iubește!»"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu – a menționat Niculina Stoican, la Antena Stars.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, intervenție la nivelul feței. Cum arată acum artista. „Sunt foarte încântată!”

Citeşte şi: Reacția lui Florin Zamfirescu, după ce Maurice Munteanu l-ar fi acuzat de homofobie. „Ce vină am eu?”

Citeşte şi: Cine este iubita lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. „Mama a zis că e frumoasă.”

Citeşte şi: Profesorul de actorie Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandrei Velniciuc

În 2014, soțul Niculinei a fost implicat într-un dosar penal. El și alte persoane au fost la închisoare pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei. Din cauza acestui necaz, cântăreața a intrat într-o depresie severă.

Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață, care ne-a fost întreruptă.

Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele – spunea Niculina Stoican acum câțiva ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!