Cine este iubita lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. „Mama a zis că e frumoasă.”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 octombrie 2022, 14:47

Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, este îndrăgostit. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, are o iubită, pe nume Mara Georgescu, care este cântăreață, recunoscută pentru colaborări cu Costi Ioniță sau Dj. Harra.

Mara este cu doi ani mai mică decât Mario și a fost deja prezentată părinților tânărului.

Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani – a declarat Mara, pentru Fanatik.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar Mario a fost cel care a făcut primul pas, dând un Like profilului tinerei.

Cine este iubita lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. "Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Citeşte şi: Tudor Chirilă a avut un edem pe corzile vocale: „A fost o vară foarte grea”

Citeşte şi: Ce se va întâmpla cu Noah, fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă, după despărțirea dintre ei

Citeşte şi: Reacția lui Florin Zamfirescu, după ce Maurice Munteanu l-ar fi acuzat de homofobie. „Ce vină am eu?”

Citeşte şi: Andreea Bălan a dezvăluit ritualul ei de frumusețe. Cum reușește să aibă un ten perfect

Este și o poveste anterioară. Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună…

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile – a precizat iubita lui Mario Mutu, pentru aceeași sursă.

Alexandra Dinu a întâlnit-o pe iubita fiului ei și a avut părere foarte bună despre tânără. Mario spune că mama lui o consideră frumoasă pe Mara și cele două se înțeleg de minune.

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus – a mai dezvăluit Mario Mutu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!