Sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația regretatului artist cu solista Niculina Stoican

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 19:59

Moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gust amar în rândul celor care îl cunoșteau și apreciau pe artist. Solistul s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid în urma unui tratament de recuperare post-COVID.

Cântăreața Niculina Stoican se numără printre apropiații regretatului artist, cei doi având de-a lungul timpului diverse colaborări pe plan muzical și participând împreună la multe concerte de muzică populară sau evenimente.

După decesul artistului, Niculina Stoican s-a declarat șocată și a transmis în mediul onine un mesaj emoționant prin care își spune durerea pierderii colegului ei de breaslă.

Citeşte şi: Decesul lui Petrică Mîțu Stoian, anchetat acum drept moarte violentă. Ce s-a descoperit în urma necropsiei

Citeşte şi: Înainte de a face COVID-19, Petrică Mîțu Stoian se vindecase de cancer

Citeşte şi: Un bărbat din Reșița, în stare gravă la ATI după ce a primit același tratament la clinica la care a fost Petrică Mîțu Stoian

Citeşte şi: Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat. Primele imagini de la slujba de înhumare

„…ar trebui să știu ce să spun, dar nu știu!!! Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!!

Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!! Drum lin Petre!!! Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!!!” – a scris artista, pe pagina sa de Facebook, după moartea lui Stoian.

La scurt timp după trecerea în neființă a cântărețului, impresarul acestuia, Constantin Gușman, a făcut o serie de declarații prin care spunea că Niculina Stoican era la cuțite cu Mîțu Stoian.

„Niculina Stoican îl teroriza, îl umilea, nu s-a dus la un spectacol, i-a trimis adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua și mai multe altele și mi-a zis că nu mai suportă”, spunea impresarul în urmă cu câteva zile, potrivit spynews.ro.

Sora lui Mîțu Stoian,  care o cunoaște pe Niculina a dezvăluit recent că delcarațiile imporesarului nu sunt fondate, deoarece Stoican avea o relație de prietenie frumoasă cu regretatul artist.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația regretatului artist cu solista Niculina Stoican

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru ca nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joaca mai mult. Niculina îl iubea foarte mult și ea pe el, la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își împărțeau păreri. Nu există așa ceva!”, a explicat sora lui Petrică Mîțu Stoian în cadrul unei emisiuni TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!