Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, mesaje după plecarea de la Kiss FM: „A venit timpul să pasăm altcuiva salariul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 14:29

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au făcut primele declarații după ce s-a anunțat oficial plecarea lor de la Kiss FM. Ce urmează pentru băieți după emisiunea „Râzi cu Rusu & Andrei”.

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu și-au luat rămas bun de la Kiss FM după opt, respectiv, cinci ani petrecuți la matinal.

Colaborarea dintre „Rusu & Andrei” și Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieții, vă mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru că ați făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România. Atât pe noi, cât și pe „ursuleți”, ne așteaptă succese noi! WE KISS YOU! a transmis echipa Kiss FM pe contul oficial de Facebook, în urmă cu două zile.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Jessica Alves a pozat topless. Cum arată astăzi fostul „Bărbat Ken”

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, mesaje după ce au anunțat că pleacă de la Kiss FM

După mai bine de 5 ani în cazul meu, și 8 ani în cazul colegului Andrei, a venit timpul să pasăm altcuiva salariul. Decizia a fost luată de comun acord cu Kiss Fm fără niciun soi de resentimente. Dimpotrivă, rămânem foarte buni prieteni cu toți cei de acolo.

Motivul acestei plecări este nevoia de a experimenta și alte căi prin care să ne bucurăm, atât noi, cât și publicul de ceea ce facem. Aș vrea să le mulțumesc, în primul rând, celor de la Kiss Fm că au avut încrederea să lase un om cu o anxietate socială ridicată să vorbească la un microfon ce se adresează unui public de câteva milioane de oameni la cel mai ascultat post de radio din România (riscant, dar a ieșit ceva până la urmă). 

Tot în primul rând, le mulțumesc ascultătorilor pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine (…) Mi s-a întâmplat în repetate rânduri să nu-mi găsesc cuvintele și m-ați completat. Mi s-a întâmplat să am câte o zi nefastă și m-ați înveselit. Iar asta vă plasează într-un loc special în sufletul meu (în penthouse-ul inimii). 

Ionuț Rusu: „Să nu vă luați prea în serios că trec toate”

Într-un alt prim rând le mulțumesc colegilor din matinal că m-au învățat ce înseamnă o emisiune live dimineață de dimineață și mi-au acordat timp până să mă acomodez. S-a creat o chimie cum rar întâlnești între noi și din acest motiv cred că nu e ultimul proiect în care o să ne vedeți împreună.

Să rămâneți la fel de matinali (că asta înseamnă că aveți job și vă merge bine) și să nu vă luați prea în serios că trec toate! Vă țuc și ne revedem cu proiecte faine tare, promit! a transmis Ionuț Rusu pe rețelele de socializare.

Reacția lui Andrei Ciobanu după ce s-a aflat că pleacă de la Kiss FM

Timp de atâția ani ați fost alături de noi în fiecare dimineață și am împărtășit momente cu adevărat extraordinare. Înarmați cu prietenia voastră necondiționată am reușit să fim an de an cel mai ascultat show de radio din România, iar legătura care s-a născut între noi este imposibil de descris în cuvinte. Dar știm sigur că voi o înțelegeți la fel de bine ca și noi. Faptul că ne-ați acceptat în casele și mașinile voastre atât de mult timp este mai presus de orice cuvânt scris sau rostit.

P.S. – legenda spune că Ionuț îi va plăti în sfârșit pariul pierdut lui Andrei, desigur, dacă va reuși vreodată să treacă de bariera din Voluntari
P.P.S. – acum că Andrei tocmai s-a transferat la Rapid, Ionuț promite că va încerca să renunțe la meniul zilei și se va apuca de sală, a scris pe Instagram și Andrei Ciobanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!