Andreea Marin: „Mi-ar plăcea un show de amploarea «Surprizelor»”

De Unica.ro pe

Andreea Marin care se pregăteşte de lansarea cărţii „Preţuieşte viaţa”, în noiembrie, spune că are două propuneri interesante de emisiuni.
După ce a renunţat, la sfârşitul lui 2007, la emisiunea care a consacrat-o „Surprize, surprize”, Andreea Marin spune într-un interviu acordat EVZ că nu îi lipseşte deloc televiziunea şi că dacă ar fi să se întoarcă la un moment dat „pe sticlă” i-ar plăcea o „emisiune de amploarea Surprizelor, dar cu o tematică total diferită”.
Între timp, Andreea se pregăteşte de lansarea primei ei cărţi, „Preţuieşte viaţa”, care va avea loc pe 28 noiembrie, la Târgul de carte Gaudeamus. Cartea, care va apărea la editura Tritonic, face parte dintr-o serie numită „Albumele Andreei”.
La câteva zile după ce volumul va apărea pe piaţă, urmează o a doua lansare pentru Andreea Marin – o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi.
Evenimentul zilei: Cum v-aţi hotărât să scrieţi o carte?
Andreea Marin: O idee frumoasă poate avea un punct de plecare cât se poate de simplu şi e şi cazul meu. Nu mi-am dorit peste noapte să devin o semnătură pe o carte şi nici nu pretind că aş avea veleităţi de scriitor, dimpotrivă, iar cartea „Preţuieşte viaţa” nu este una autobiografică.
Află mai multe detalii pe evz.ro!
Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro