Andreea Esca face „lumânarea” la 50 de ani. „Greu la deal, dar nu mă las!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 13:04

Andreea Esca și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare după ce le-a arătat cât flexibilă este în sala de fitness.

În vârstă de 50 de ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a postat un InstaStoy în care apare făcând o serie de exerciții de flexibilitate destul de complexe.

Andreea Esca merge la sala de fitness cât de des poate

Jurnalista merge la sală cât de des poate și încearcă să aibă un stil de viață sănătos pentru a se menține în cea mai bună formă.

Andreea Esca face "lumânarea" la 50 de ani. "Greu la deal, dar nu mă las!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

În imaginile postate pe contul său, Andreea Esca se pune cu spinarea pe o bilă de fitness și ținându-se cu mâinile de un cadru metalic, reușește să-și ridice picioarele în poziția “lumânarea”. Vedeta de la Pro TV execute la perfecție mișcările de mobilitate și rezistență fizică, dovadă că vizitele la sala de fitness sunt mai dese decât am putea crede.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Andreea Esca la sală.

„Greu la deal, dar nu mă las! ‘Nu te lăsa ca un câine la doi câini!’ Nu mai știu de unde știu vorba asta” – a scris ea în dreptul postării.

Citeşte şi: Ritualul de frumusețe la care Andreea Esca nu renunță niciodată. „Sunt foarte riguroasă!”

Știrista de la Pro TV este de mult timp adepta unui stil de viață sănătos. În urmă cu doi ani, ea povestea că s-a dus la medicul nutriționist pentru a o sfătui cum să scape, într-un mod sigur și săbnătos, de surplusul de kilograme care o deranja.

„Trebuie să înveți cumva să mănânci”

“Am ținut dietă. Am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut.

Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel” – a explicat Andreea Esca în 2021.

Principiile alimentare la care a apelat și care au ajutat-o să slăbească sunt cât se poate de simple.

„Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

“Nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină. Sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți. Pentru că sunt gustoase, vrei să mănânci carne cu cartofi. Nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar, dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată. Și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot

Citeşte şi: Andreea Esca, filmată în timp ce dansa pe o stradă din New York. Gluma făcută de Pavel Bartoș când a văzut imaginile / Video

Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri. Și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă.

O felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine. Mie îmi place pâinea foarte mult. Nu am o problemă să renunț la dulciuri” – a dezvăluit vedeta.

Foto – Instagram, capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!