Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iunie 2022, 12:27

Finala sezonului 17 „Te cunosc de undeva” a fost filmată în urmă cu o zi. Deși publicul s-ar fi așteptat ca ultima ediție să fie filmată înainte ca Andreea Bălan să plece la filmările sezonului 5 „Asia Express”, nu așa s-a întâmplat. În locul solistei a venit o altă vedetă.

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă în cel mai nou sezon „Asia Express”, devenit „America Express”. Show-ul le va duce pe soliste pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

În juriul „Te cunosc de undeva”, artista a fost înlocuită cu Mihai Petre, potrivit Substantial.ro.

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Talavutis și Dima Trofin, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi şi Cuza, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriș și Romică Țociu, Ana și Monica Odagiu sunt echipele actualului sezon „Te cunosc de undeva”.

Sezonul 17 al emisiunii de transformări este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, după ce Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, despre relația cu părinții în copilărie: „Trăgeau de mine în direcții paralele”

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Pepe nu este străin acestui show, având în vedere că a participat în cadrul lui în calitate de concurent de 5 ori. Solistul a făcut parte din echipa emisiunii și în calitate de invitat, precum și de jurat. Pepe susține că este prieten cu fostul prezentator al emisiunii, Cosmin Seleși.

„Am fost concurent de 5 ori. Primele două dăți am ieșit pe locul 1 consecutiv, după aceea m-au băgat în juriu. Am câștigat și în juriu, am fost plătit bine. M-am reîntors… Eram eu, Brenciu, Delia. Am fost și invitat special la «Te cunosc de undeva!». Nu primeam note, dar făceam duet cu toți concurenții. Am mai participat de încă două ori. Atunci a câștigat Maria Buză. De trei ori am ieșit pe locul 2. Acum sunt în locul lui Cosmin Seleși, pe care îl salut, pentru că e prietenul meu”, a declarat Pepe, la „Xtra Night Show”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!