Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 12:39

Andreea Bălan (37 de ani) și Tiberiu Argint (37 de ani) au format un cuplu din mai 2020 până în septembrie 2021. Potrivit Cancan, Andreea și Tiberiu s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând în cele din urmă decizia de a pune punct relației lor.

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

În plus, surse apropiate celor doi au dezvăluit că bărbatul nu era nici dornic să-și oficializeze relația cu solista, nici foarte apropiat de fiicele acesteia. Andreea are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu actorul George Burcea (33 de ani).

Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. Fosta pereche s-a căsătorit civil în august 2019 și s-a separat patru luni mai târziu, în martie 2020. Divorțul dintre cei doi s-ar fi încheiat. În prezent, actorul formează un cuplu cu Viviana Sposub.

Andreea Bălan Tiberiu ArgintIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Recent, pe Instagram, Andreea a dezvăluit cum a depășit perioadele dificile din viața personală. „Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”, a început solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

„Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a continuat.

„Cred foarte mult în legea de atracție. (…) În proporție de 90%, tot ceea ce am manifestat în gândurile mele și am transmis în univers de-a lungul vieții, ulterior s-a materializat. Dacă o dorință nu s-a adeverit, înseamnă că nu am crezut suficient de mult în ea. La final, mi-am asumat răspunderea”, a mai scris artista în mediul online.

„Totodată, atragem în viețile noastre ceea ce suntem în interior și nu ceea ce ne dorim. Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în exterior și să primim ceea ce ne dorim, trebuie să începem cu interiorul. Să ne aliniem mintea cu inima și să ne ascultăm instinctul, cel mai bun ghidaj în viață”, a completat.

„Iubirea de sine, acceptarea și recunoștință lucrurilor deja existente sunt ingredientele păcii interioare. Mă aflu pe un drum atât de liniștit, cum nu am fost niciodată, și sunt într-o continuă transformare și evoluție”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!