Andreea Bălan, extrem de sexy pe internet. Fotografia cu care și-a uimit fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 11:59

Andreea Bălan (38 ani) și-a surprins fanii cu o imagine extrem de sexy. Artista a realizat o ședință foto, îmbrăcată fiind cu un body foarte decupat.

Cântăreața și-a expus trupul perfect într-un body negru, decupat. Andreea Bălan nu obișnuiește să posteze astfel de fotografii pe rețelele de socializare, așadar fanii ei au rămas uimiți.

Artista și-a completat look-ul îndrăzneț cu o pereche de sandale argintii și un palton negru lung, elegant.

„Ooops… faceți cunoștință cu cealaltă eu”, a scris Andreea Bălan în descrierea imaginii postate pe Instagram.

Admiratorii Andreei nu au rămas indieferenți la această imagine îndrăzneață a artistei.

„Ești atât de frumoasă! Te iubesc”, „Super”, „Sexy”, Ești atât de frumoasă, este perfectă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cântăreță la postare.

Andreea Bălan, secretul siluetei ideale

Andreea a mărturisit că, pentru menținerea siluetei, o ajută foarte mult atitudinea pozitivă, precum și antrenamentele alături de dansatorii ei.

„Totul vine de la creier pentru că am o energie pozitivă, lucrez foarte mult cu mine, meditez în fiecare zi și iau viața pas cu pas, trăiesc fiecare clipă, trăiesc prezentul. Mă bucur de tot ce vine și atunci nu ai cum să nu emani energie pozitivă. Cu energia asta pozitivă, inevitabil arăți bine”, a declarat Andreea Bălan pentru Ego.ro.

Andreea Bălan, extrem de sexy pe internet. Fotografia cu care și-a uimit fanii

Mai mult, artista spune că îi place adrenalina, astfel că nu se dă în lături de la acrobațiile de pe scenă, pe care le face împreună cu dansatorii ei.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că asta este menirea mea în viață, să fac entertainment, să cânt, să dansez, să întrețin oamenii prin muzica mea și cred că asta se vede. Pun o parte din sufletul meu pe scenă, în piesele mele, în dansuri și în tot ceea ce fac. Mai nou, am învățat și să patinez. Îmi place mult ceea ce fac. Ador adrenalina și cred că de asta fac și acele acrobații cu Petrișor. Fac de mică, altceva nu știu, nu mi-a plăcut să fac. Când îți intră ceva în sânge de mic copil, automat faci bine tot restul vieții”, a explicat ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!