Andra a împlinit 34 de ani. Cum a sărbătorit artista. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 12:51
Andra a împlinit 34 de ani și cu această ocazie a fost mare petrecere în familia Măruță. Andra a făcut o petrecere restrânsă de ziua sa și și-a invitat familia și prietenii apropiați.

Pe lista invitaților s-au aflat și Pepe și Raluca Pastramă împreună cu fetițele lor, dat fiind că Andra și Cătălin Măruță le sunt nași de cununie: Bineînţeles că astăzi este numai şi numai despre Andra fiindcă este ziua ei şi îî spunem şi aici La Mulţi Ani cu toţii, da? LA MULŢI ANI, NAŞĂ, tot ceea ce îţi doreşti tu, să se îndeplinească în amănunt şi peste toate, multă sănătate fiindcă restul contează prea puţin şi vine de la sine. Te iubesc! Te iubim!” – a scris Pepe pe rețelele de socializare.

La un moment dat, într-o fotografie, Pepe apare cu mâna pe burtica Andrei, gest care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă artista este însărcinată, ba unii chiar nu au mai avut dubii și au felicitat-o pentru cel de-al treilea copil, însă Andra nu a răspuns la aceste comentarii, dar a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au urat la mulți ani:

“Mulțumesc pentru urări și mesaje, dragii mei! Când e ziua mea îmi aduc aminte ce repede trece timpul și ce important este să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce simțim și ni se întâmplă! Vă urez și vouă să aveți clipe în care să vă minunați de frumusețea vieții, să iubiți și să fiți iubiți ” – a scris Andra pe rețelele de socializare.

Andra a împlinit 34 de ani. Cum a sărbătorit artista. FOTO

Citește și Andreea Bănică, despre drama care i-a marcat viața

Andra a schimbat două ținute și alături de invitații săi s-a bucurat de o ședință foto în adevăratul sens al cuvântului, iar imaginile le-au făcut publice.

Citește și – Anda Adam, criticată dur pentru pozele sexy. Cum răspunde artista

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!