Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ancăi Dumitra, Geanina din „Las Fierbinți”. „Suntem de ceva ani împreună!”

De Unica.ro, pe

Actrița Anca Dumitra (34 de ani), cunoscută în special pentru interpretarea personajului Gianina din “Las Fierbinți”, este o persoană discretă cu viața personală. Cu toate acestea, actrița are un iubit a dezvăluit în cadrul emisiunii “La Măruță” cum decurge relația lor.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult – i-a spus Anca Dumitra lui Cătălin Măruță.

Manfred Spendier, iubitul Ancăi, s-a născut în Austria, dar trăiește de mai bine de 12 ani în România. Spendier este șeful Titan Machinery România, reprezentanța unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje de agricultură din țara noastră. Manfred Spendier este pasionat de motocross.

Citeşte şi: Cum a reacționat Nea Mărin când a aflat că nepotul lui, Alex Leonte, și Theo Rose s-au despărțit

Citeşte şi: Laura Cosoi, apariție în costum de baie, la două luni după ce a născut. Cum arată actrița

Citeşte şi: Secretul Flaviei Mihășan pentru o siluetă de invidiat, după două nașteri. „Nu cred în diete!”

Citeşte şi: Lorena Buhnici: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Reacția Oanei Roman

Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

Sunt împreună de ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat – au declarat surse apropiate cuplului, pentru Viva!.

Foto – Facebook

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ancăi Dumitra, Geanina din "Las Fierbinți". "Suntem de ceva ani împreună!"
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!