Anamaria Prodan, lovitură nouă pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul impresarei la nicio lună de la pronunțarea divorțului

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) poate păstra numele fostului soț, Reghecampf, după divorț. Instanța de judecată a luat această decizie, cu toate că Laurențiu Reghecampf solicitase ca fosta soție să nu aibă acest drept.

Magistrații Judecătoriei Buftea au admis crerea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf din culpă comună, nu exclusivă.

Impresara s-a declarat mândră de decizia judecătorilor. Anamaria Prodan spune că „a făcut istorie” cu numele fostului soț în trecut, iar dacă va decide vreodată că nu mai are nevoie de el, ea personal îl va șterge din pașaport.

Anamaria Prodan, lovitură nouă pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul impresarei la nicio lună de la pronunțarea divorțuluiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf! – a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost pronunțat pe 19 noiembrie 2022. Judecătorii au decis tot atunci ca antrenorul și impresara să aibă custodie comună asupra fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr., alintat Bebeto, în vârstă de 14 ani.

Cu ce sumă de bani i-ar fi dator Reghecampf impresarei

Anamaria Prodan a spus că Reghecampf îi este dator cu pensia alimentară a lui Bebeto, pe care nu ar fi plătit-o de când au decis să divorțeze.

Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti – a declarat impresara, acum câteva luni, pentru playsport.ro.

Citeşte şi: Ce face acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Andreea Tonciu a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după divorțul lor

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat în timpul vizitei

Anamaria Prodan, revoltată de decizia instanței cu privire la pensia alimentară

Judecătorii au decis ca pensia alimentară să fie de 2.000 de euro, nu o treime din salariul antrenorului, așa cum era stabilit inițial. Iar acest lucru a deranjat-o pe impresară.

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.  Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp.

Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!  Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate – a declarat Prodan, pentru click.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!