Andreea Tonciu a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după divorțul lor

Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 14:19

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în 2016. Nașii cuplului sunt Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care, în vara anului 2021, s-au separat după un mariaj de 13 ani. Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, Andreea a vorbit despre relația pe care o au ea și Daniel în prezent cu nașii lor.

Andreea Tonciu a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după divorțul lor

Întrebată dacă după separare păstrează legătura cu Reghe, Andreea a răspuns: „Da, normal. Vorbim cu amândoi”.

Deși nu au fost să-l vadă pe fiul cel mic al antrenorului, Liam, Andreea spune că vor face acest lucru și că Anamaria „nu crede, nu ar crede că se supără”.

Andreea Tonciu Daniel Niculescu Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf

Întrebată dacă nașa i-a interzis vreodată să vorbească cu Reghe, modelul a completat: „Niciodată nu mi-a interzis. Când discutăm, nici nu discutăm despre el sau despre ea”.

„Sunt în relații foarte bune și cu Reghe și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi”, mai spunea Andreea Tonciu în iunie 2022, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Citește și: Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Citește și: Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu a părăsit-o pe Anamaria pentru o altă femeie, Corina Caciuc, alături de care a devenit tatăl unui al treilea fiu. Din căsnicia cu impresara, antrenorul are un fiu, Laurențiu Junior, iar din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer mai are un băiat, Luca.

Din prima căsnicie cu fostul jucător de baschet Tibi Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca și Sarah.

Anamaria Prodan, despre Andreea Tonciu: „Este un om extrem de bun și sufletist”

„Noi avem o relație foarte bună, suntem o familie, ieșim des, suntem foarte apropiate. Ea este un om extrem de bun și sufletist, dar, din păcate, este foarte impulsivă. Aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri și să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc așa. Eu sunt mândră de ea, de evoluția ei, de sufletul ei frumos și de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect și îl susțin până la capăt. E o învingătoare, e ca nașa ei, o să vedeți voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să vă feriți de ea când e nervoasă, că e jale mare (râde)”, declara Anamaria Prodan în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!