Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față în față după bătaia de vineri

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trebuie să se prezinte astăzi, 26 septembrie, la Judecătoria Buftea pentru divorț. În urmă cu trei zile, între cei doi a avut loc un scandal de proporții, ei luându-se la bătaie în mijlocul unei străzi din Snagov. Antrenorul era acolo pentru a împărți câteva invitații de botez, deoarece urma să-și creștineze fiul pe care îl are cu iubita lui, Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânăt la botezul fiului său

Prodan și Reghecampf s-au întâlnit acolo, s-au luat la ceartă și s-au lovit reciproc. Antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt în urma incidentului.

În această dimineață, Anamaria Prodan a ajuns la Spitalul Floreasca din București, iar apoi la Institutul de Medicină Legală.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la Poliție în urma unui scandal monstru. Cei doi s-ar fi agresat fizic

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Citeşte şi: Ce salariu ar fi avut Mihai Bendeac la iUmor

Citeşte şi: De ce poartă Regele Charles un inel pe degetul mic

Acum, amândoi sunt așteptați la Judecătoria Buftea pentru procesul de divorț. Potrivit fanatik.ro, Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsniciei a Anamariei, va depune mărturie în proces.

Duminică, 25 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul, la 48 de ore după scandalul cu Prodan. Antrenorul s-a prezentat la botez cu un ochi vânăt pe care a încercat să și-l ascundă sub o pereche de ochelari de soare.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!