Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la Poliție în urma unui scandal monstru. Cei doi s-ar fi agresat fizic

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 24 septembrie 2022, 14:27

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani) au ajuns la Poliție în urma unui scandal uriaș. Cei doi s-ar fi bătut vineri seara și au ajuns la Poliția Snagov, conform știrileprotv.ro. Potrivit primelor informații, șoferul lui Reghecampf ar fi fost martorul mai multor agresiuni, iar antrenorul ar avea un ochi umflat. Anamaria Prodan ar fi fost trasă de păr și a cerut ordin e protecție.

Cei doi au fost audiați, iar Anamaria le-a spus reporterilor aflați la fața locului că Reghecampf a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei.

”Ne-a înjurat, a dat în fin, ne-a ameninţat că ne omoară pe toți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit libertatea.ro.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

Citeşte și: Laurențiu Reghecampf, chemat în România în urma unei plângeri penale făcute de Anamaria Prodan

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare – au transmis autoritățile printr-un comunicat.

Reghecampf și Prodan au împreună un băiat, Laurențiu Jr, în vârstă de 13 ani. Cei doi s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie, iar de atunci, între ei au existat mai multe scandaluri.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!