Anamaria Prodan, donație impresionantă pentru două spitale din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2020, 17:37
Anamaria Prodan s-a alăturat vedetelor care contribuie în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Impresara a făcut donații impresionante pentru două spitale din România.

Anamaria Prodan, alături de finul său, Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, a donat materialele sanitare către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București, acolo unde a fost internată și mama sa, Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a donat 800 de combinezoane, 1.000 de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, iar săptămâna viitoare urmează să doneze încă 2.000 de măști pentru personalul medical: „Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, – a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Citește și – Simona Gherghe, mesaj acid după poluarea înregistrată în această dimineață în București

Anamaria Prodan și-a îndemnat colegii să se alăture inițiativei și să doneze pentru spitale: „Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație financiară foarte bună… donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede!

Anamaria Prodan, donație impresionantă pentru două spitale din RomâniaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet încet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Dacă eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achiziționat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”, – a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și Cătălin Botezatu, speriat de coronavirus din cauza problemelor de sănătate

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!