Ana Morodan, despre criticile primite cu privire la aspectul fizic: „Nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 15:56

Ana Morodan (36 de ani) se numără printre vedetele din showbiz care nu se feresc să spună lucrurilor pe nume. Supranumită “Contesa Digitală”, Ana este extrem de sinceră când vine vorba despre persoana ei, nefiindu-i frică să își asume public defectele fizice pe care le are.

Ana a povestit recent că se teme de operațiile estetice și că ea este împăcată cu felul în care arată.

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine. Deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am sânii lăsați, pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am sânii lăsați” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârtește! Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a spus Ana Morodan, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Citeşte şi: Alanis Morissette a fost violată în adolescență: „Nu am dezvăluit până acum…”

Citeşte şi: Jack Nicholson ar suferi de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

Citeşte şi: Care este cel mai mare regret al Andreei Raicu. „Nu mai aveam cum să întorc timpul”

Influnecerița se mândrește cu atitudinea nepăsătoare pe care o are cu privire opiniile oamenilor și la criticile acestora. Vedeta a recunoscut și că apelează la intervenții cu botox sau acid hialuronic.

„Îți spun sincer, eu cred că m-am născut cu acest miserupism. Din acest motiv am reușit să mă accept cu ușurință cu sânii lăsați, când îmi mai sare câte o unghie pentru că am unghii de plastic. Acum, nu vreau să fiu ipocrită, dar și eu sunt genul de om care-și pune botox, își pune hialuronic, își face vitamine injectabile în față. Și o să fac asta tot timpul și o să zic asta tot timpul. Eu nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine de asta. Nu mă interesează că sânii mi-ar aduce faimă, mi-ar aduce bani. Eu le-am spus tuturor că eu nu fac orice pentru faimă și pentru bani. Unu la mână eu nu-mi doresc faimă, eu îmi doresc doar bani”, a adăugat influencerița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!