Ana Baniciu renunță la designul vestimentar și plănuiește să revină pe micile ecrane: „Îmi este mai dor de tv”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 12:40

Ana Baniciu a cochetat o perioadă cu designul vestimentar însă a decis să renunțe la această pasiune și să revină la marea ei dragoste: muzica. Artista spune că își dorește să revină și la televizor.

După ce timp de opt ani a încercat să își administreze business-ul din domeniul industriei de modă, fiica lui Mircea Baniciu a decis să renunțe și să se axeze pe ceea ce știe să facă mai bine: să cânte.

Ana Baniciu a renunțat la designul vestimentar

După ce a realizat că este destul de dificil să țină un business pe picioare, Ana Baniciu spune că a venit vremea să lase acest proiect în urmă.

Ana Baniciu renunță la designul vestimentar și plănuiește să revină pe micile ecrane: „Îmi este mai dor de tv”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Mi-a trecut. Nu mai vreau. Mi se pare că e business atât de greu și de complicat, mai ales în România. Sunt atâtea haine frumoase, peste tot în centrele comerciale și te poți îmbrăca atât de mișto încât mă întreb de ce ai cumpăra de la mine? Știi ce zic? Doar dacă aș face ceva foarte special și asta implică investiții foarte mari și nu cred că mai am nervi să fac asta”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Citește și: De ce nu are Ana Baniciu permis de conducere: „Eu am școala făcută de vreo 9 ani”

Citește și: Ana Baniciu a fost jefuită în Timișoara: „Să mă vedeți cu Poliția, noaptea, prin parc”

Astfel, Ana Baniciu rămâne doar în industria muzicală, cea care îi aduce și cele mai multe împliniri.

„Eu mă concentrez pe ce știu să fac cu adevărat. Adică partea asta artistică, căci sunt o artistă la bază, în rest nu mai vreau să mai fac nimic ceva așa îndepărtat de zona în care activez”, a explicat ea.

Când o să revină pe micile ecrane

Deși are câteva proiecte muzicale în desfășurare, artista spune că este pregătită să revină și pe micile ecrane.

„Îmi este mai dor de TV. O să mă întorc în TV probabil la anul. Mai am timp. Sunt la concerte cu DJ Project, dar în timpul săptămânii sunt liberă așadar le-am zis băieților că poate-poate”, a mai spus solista DJ Project pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!